Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012. Από γκάφα σε γκάφα πέφτουν οι Άγγλοι....


Νέο βρετανικό φιάσκο! Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ!!!


20120730-113820.jpgΜια Ολυμπιακή ασφάλεια που μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί, καθώς μετά το φιάσκο της G4S τώρα η Αστυνομία παραδέχεται ότι χάθηκαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ.
Ομάδες αναζήτησης έψαχναν απελπισμένα για τα κλειδιά που χάθηκαν κατά τη διάρκεια των τελικών προετοιμασιών για τους αγώνες
– Το κόστος της αντικατάστασης των υψηλής τεχνολογίας κλειδιών με λέιζερ μπορούσε να φτάσει στις £40,000. Οι Αρχές αρνούνται πως παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη διάρκεια του τουρνουά του Γουίμπλεντον.
Η Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (29/07) πως «χάθηκε ένα σετ κλειδιών μίας από τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις την περασμένη εβδομάδα», αλλά επέμενε πως η ασφάλεια των Αγώνων δεν ετέθη σε κίνδυνο από το
....
συγκεκριμένο συμβάν».
Η συγκεκριμένη Ολυμπιακή Εγκατάσταση δεν είναι άλλη από το Γουέμπλεϊ.
Η Σκότλαντ Γιαρντ παραδέχτηκε το σοκαριστικό επεισόδιο. Ομάδες αναζήτησης έψαχναν απεγνωσμένα για μέρες να βρουν τα κλειδιά που χάθηκαν στη διάρκεια της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πηγές αναφέρουν ότι θα κόστιζε πάνω από £40,000 η αντικατάσταση των υψηλής τεχνολογίας λέιζερ κλειδιών. Το τελευταίο φιάσκο απειλεί για ακόμα μεγαλύτερη ζημιά την ήδη εύθραυστη εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητα των υπεύθυνων ασφαλείας των αγώνων.
Παράλληλα, προκάλεσε μια οργισμένη παρασκηνιακή κόντρα ανάμεσα στην Αστυνομία, την LOCOG (Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου) και της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας G4S σχετικά με το ποιος από τους τρεις ήταν ο υπεύθυνος.
Τελικά αργά το βράδυ της Κυριακής (29/07) η Σκότλαντ Γιαρντ παραδέχτηκε πως μια ομάδα αξιωματικών έχασε τα «κλειδιά εσωτερικής ασφάλειας» στη διάρκεια ελέγχου της τελευταίας στιγμής.
Φήμες πως ένα ανάλογο σετ κλειδιών χάθηκαν στη διάρκεια του τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τους υπεύθυνους της ομοσπονδίας τένις και την G4S.
To περιστατικό αυτό είναι το τελευταίο πλήγμα σε μια σειρά από σοβαρά ερωτήματα που έχουν ανακύψει σχετικά με τη σύμβαση ύψους £284 εκατομμυρίων ανάμεσα στην κυβέρνηση και την G4S προκειμένου να αναλάβει τη ασφάλεια των αγώνων. Ηδη, στρατιωτικό προσωπικό έχει επιστρατευτεί από τη στιγμή που η ιδιωτική εταιρεία παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να προμηθεύσει τους Αγώνες με αρκετούς φρουρούς.
Η Αστυνομία παραδέχτηκε πως το προσωπικό ανακάλυψε ότι τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη (24/07) στη διάρκεια της προετοιμασίας του Σταδίου για να υποδεχτεί τα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού τουρνουά ανδρών και γυναικών.
Συμπλήρωσε δε πως στους αξιωματικούς σήμανε «συναγερμός» κατά το μεσημέρι, υπό το φόβο πως τα κλειδιά έχουν κλαπεί.
Αλλά ένας εκπρόσωπος παραδέχτηκε αργότερα πως τα κλειδιά είχαν παραπέσει νωρίτερα εκείνη την ημέρα από μια ομάδα της αστυνομίας που είχε επιστρέψει για να ελέγξει το χώρο που είχε ασφαλιστεί και σφραγιστεί από συναδέλφους τους.
Μία πηγή τόνισε: «Ηταν κλειδιά υψηλής τεχνολογίας λέιζερ που κοστίζουν πάνω από £40,000. Είναι ένα σετ κλειδιών δεν μπορεί να αντιγραφεί. Είναι ίδια σαν αυτά που υπάρχουν στις φυλακές».
Ενας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είπε: «Στις 24 Ιουλίου αξιωματικοί από την Ολυμπιακή αστυνομική επιτροπή που ήταν υπεύθυνη για τη λειτουργία – διαχείριση του Γουέμπλεϊ ανέφερε ότι «εσωτερικά κλειδιά ασφαλείας που είχαν χρησιμοποιηθεί από τους ίδιους, έλειπαν».
Αξιωματικοί της Αστυνομίας έφτασαν στο χώρο προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες αλλά δεν βρήκαν τίποτα.
Ντετέκτιβς επιστρατεύτηκαν επίσης για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια ένδειξη εγκληματικής ενέργειας, αλλά ούτε αυτοί βρήκαν κάτι.
Ενας εκπρόσωπος της LOCOG τόνισε: «Αυτά ήταν εσωτερικά κλειδιά, οι κλειδαριές άλλαξαν και η ασφάλεια της Ολυμπιακής Εγκατάστασης δεν υπέστη παραβίαση καθ’ οιονδήποτε τρόπο».
Ενας εκπρόσωπος της G4S είπε: «Δεν έχουμε καμία αναφορά χαμένων κλειδιών».
Xαμένα ή όχι, ωστόσο, γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως για ακόμα φορά η Ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου παρουσιάζεται διάτρητη. Και είναι ίσως από καθαρή τύχη που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα μπορούσε να κοστίσει ακόμα και ανθρώπινες ζωές…
Πηγή: onsports.gr



(agiovasilema: ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΈΡΙΧΝΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ  ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2004? ΤΟ 95% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου