Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ποιοί καλύπτουν τον παρ’ ολίγον δολοφόνο της 15χρονης στην Πάρο;




Εδώ και μέρες μετά την εύρεση της κοπελίτσας σε ημιθανή κατάσταση με βαρύτατα τραύματα, γίναμε μάρτυρες μίας απίστευτης δημοσιογραφικής αλητείας που προσπαθούσε να μας πείσει πως ένα κορίτσι που βρίσκεται με πολλαπλά χτυπήματα και χωρίς το κάτω εσώρουχο της, “πιθανότατα γλίστρισε”.

Δεν γνωρίζουμε εάν η όλη κάλυψη του γεγονότος ήταν αποτέλεσμα κάποιας ελεεινής στρατηγικής για να “μην θιγεί τουριστικά το νησί”. Εάν ήθελαν κάποιοι να μην θιγεί ο Ελληνικός τουρισμός, ας φρόντιζαν για την ασφάλεια των παραθεριστών οι οποίοι από το κέντρο της Αθήνας μέχρι

....
  τους πλέον έρημους αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς έχουν γίνει έρμαια ορδών που τους ξυλοκοπούν ανηλεώς ακόμα και για λίγα Ευρώ.

Ίσως όμως να υπάρχουν ακόμα βαθύτερα αίτια, γεγονός όχι πρωτόγνωρο σε τοπικές κοινωνίες. Αυτό θα το δείξει η εξέταση των ευρημάτων ανδρικού γενετικού υλικού που βρέθηκε στην 15χρονη, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Να το τονίσουμε αυτό, έχει την σημασία του.

Να δούμε λοιπόν όλοι αυτοί οι “λειτουργοί της ενημέρωσης” που έγραφαν ότι “Στο σενάριο του ατυχήματος καταλήγουν οι έρευνες”, με ποιά κίνητρα ψευδολογούσαν. Παραπληροφόρηση; Σκοπιμότητα; Όπως και να ‘χει, τα δημοσιεύματα τα έχουμε κρατήσει και θα τα υπενθυμίσουμε με την διαλεύκανση του φρικτού εγκλήματος.

Τώρα οι προσευχές μας είναι με το κορίτσι που πρέπει να ζήσει.



(agiovasilema: Συμφωνούμε απόλυτα με το άρθρο του olympia.gr. Όλα τα καθεστωτικά sites έκαναν σκόπιμα λόγο για απλό ....ατύχημα, ενώ όλα τα ευρήματα έδειχνα ότι επρόκειτο για πρωτοφανή δολοφονική επίθεση από κάποιον ψυχοπαθή!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου