Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Ο λαθρο-Καμίνης απαγόρευσε τη διανομή δωρεάν τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή


Πολύς ο κόσμος που περίμενε να πάρει τις σακούλες με τα τρόφιμα. Μεγάλες ουρές από ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Ο Καμίνης απαγόρευσε τη διανομή δωρεάν τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή
Άτομα κάθε ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά στην πλατεία Συντάγματος, για να λάβουν μια σακούλα με τρόφιμα.
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν κυρίως σε πολύτεκνες οικογένειες και σε άνεργους, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ωστόσο η απόφαση της Χρυσής Αυγής να διανείμει στην πλατεία Συντάγματος, προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση με τον δήμο Αθηναίων, αλλά και με την Ελληνική Αστυνομία.
Ο δήμαρχος Αθηναίων,Γιώργος Καμίνης,  απαγόρευσε την διανομή στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, με το σκεπτικό όπως δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του δήμου, Γιώργος Σταματόπουλος ότι : «Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση».
Με ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει τον Καμίνη αλλά και την Ελληνική Αστυνομία.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία
....
άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής.
Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή.
Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις "απαγορεύσεις" των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου