Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ταυτίστηκε το dna που πήραν από τα ρούχα του 15χρονου κοριτσιού με το dna του Πακιστανικού τέρατος;;;



Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη

03 Αυγούστου, 2012 - 21:24

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού που φέρεται πλέον ως ο βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης κοπέλας, στις 22 Ιουλίου, στην Πάρο. Οι αμέσως επόμενες ώρες είναι οι πλέον κρίσιμες για την έκβαση των ερευνών καθώς οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Μάλιστα, φέρονται να γνωρίζουν τα πιθανά σημεία στα οποία κινείται και περιμένουν να κάνει την εμφάνισή του σε ένα από αυτά καθώς  έχουν συγκεντρώσει "κρίσιμες" πληροφορίες από ομοεθνείς του που γνωρίζουν τα σημεία στα οποία κινείται ο 21χρονος.   Το επίκεντρο των ερευνών είναι στην Αθήνα, όπου ο νεαρός αλλοδαπός φέρεται να κατέφυγε λίγες ημέρες μετά το περιστατικό.  Την πληροφορία αυτή έδωσε στους αστυνομικούς ο εργοδότης του αλλοδαπού, ο οποίος αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες μετά την κακοποίηση της ανήλικης ο 21χρονος ζήτησε να πληρωθεί καθώς όπως υποστήριξε έπρεπε να φύγει εκτάκτως για την Αθήνα.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε ανώτατος αξιωματικός, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι "πράγματι έφυγε από το νησί 6 ημέρες μετά το συμβάν". Ακολούθησαν έρευνες του κλιμακίου του "Ανθρωποκτονιών" σε προσωρινό κατάλυμα όπου διέμενε μαζί με ομοεθνή του, απ όπου περισυνελέγησαν προσωπικά του είδη με σκοπό οι αστυνομικοί να απομονώσουν το γεννετικό του αποτύπωμα.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες το DNA του αλλοδαπού ταυτίζεται με το DNA του ατόμου που κακοποίησε την 15χρονη! Ουσιαστικά λοιπόν, η υπόθεση πλέον θα πρέπει να θεωρείται εξιχνιασθείσα και πλέον εκκρεμεί η σύλληψη του δράστη. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι τις επόμενες μέρες η ΕΛ.ΑΣ θα φτάσει στα ίχνη του αλλοδαπού.
πηγή http://www.crime.gr/1789/articles/thema-xronoy-i-syllipsi-toy-drasti/article.aspx

(agiovasilema: Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν είναι ακριβείς οι πληροφορίες που αναρτώνται στο διαδίκτυο σχετικά με την ταυτοποίηση του dna του Πακιστανού. Τις παραθέτουμε περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου