Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21.000 ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ GROUP “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ” ΤΟΥ FACEBOOK

Πάνω από 21.000 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω του facebook μέχρι στιγμής για την κινητοποίηση των “Αγανακτισμένων” και στην Ελλάδα. Και αυτός ο αριθμός είναι μόνο για το Σύνταγμα.
Αμέτρητα είναι τα group που έχουν δημιουργηθεί και για τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας, που αναλογικά με τον πληθυσμό τους το ενδιαφέρον είναι σημαντικό.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε πόσοι από αυτούς δεν θα παραμείνουν μπροστά από τον υπολογιστή τους και θα κατέβουν στις κεντρικές πλατείες της χώρας.
Να θυμίσουμε ότι το group “έπεσε” μια φορά μετά από επίθεση hacker, όταν αριθμούσε ήδη 15.000 επισκέψεις.
Όταν ανέβηκε ξανά, ο αριθμός αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο! Το ίδιο ελπίζουμε και για τον κόσμο το απόγευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου