Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Προσοχή απέναντι σε κάθε προσπάθεια καπελώματος του κινήματος των ''αγανακτισμένων'' πολιτών

Διαβάσαμε για φραστικές επιθέσεις σε πολίτες που τόλμησαν να κρατήσουν την ελληνική σημαία στην συγκέντρωση επειδή ενδεχομένως να ενοχλούνται -λέει- οι λαθρομετανάστες.(Τι να κρατήσουν τότε οι Έλληνες βρε παιδιά? την Πακιστανική ή την Αφγανική σημαία?)

Είδαμε να φιγουράρουν στις τηλεοράσεις ως ''αγανακτισμένοι'' πολίτες κάποια πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν κομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ και απλά προτρέπουμε όλους τους φίλους που θα κατέβουν, να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά προς κάθε είδους καπέλωμα που θα επιχειρήσουν διάφορα κέντρα.

Ο εικονιζόμενος κύριος είναι μέλος της Γραμματείας του Σύριζα και φυσικά καθόλου ''ανεξάρτητος αγανακτισμένος'' όπως τον εμφάνισαν τα κανάλια.

Φίλοι του Σύριζα, όση προπαγάνδα και αν γίνει υπέρ των λαθρομεταναστών μέσα από το κίνημα των ''αγανακτισμένων'', η λαβωμένη ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται να αποδεχθεί τους παράνομους που εμφανίζετε ως αγωνιστές, τους βιαστές και δολοφόνους που αλωνίζουν τη χώρα μας σκορπώντας καθημερινά τον τρόμο ή τον  θάνατο. Είναι τόσο αγωνιστές, όσο ήταν και οι κλέφτες  που πήγατε στην Υπατία και οι οποίοι μετά το τέλος του ''αγώνα'', έκλεψαν από την οικοδέσποινα μέχρι και την τελευταία πετσέτα και το πιο μικρό ασημικό.

Επειδή αγωνιούμε για τις ζωές μας, για το αύριο των παιδιών μας και το ξεπούλημα της πατρίδας  και αντιδρούμε κατεβαίνοντας στους δρόμους, δεν σημαίνει ότι γίναμε ξαφνικά αδέλφια με τους αλλοδαπούς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, ούτε παλεύουμε μαζί τους για ένα κοινό μέλλον. Αν δεν το καταλαβαίνετε, κακό δικό σας γιατί θα στρέψετε την κοινωνία ακόμα μια φορά εναντίον σας. Βγήκαν οι Έλληνες ειρηνικά στους δρόμους, πάει να γίνει μια καλή προσπάθεια μαζικής αντίδρασης, μην την ρημάξετε και αυτήν συνυπολογίζοντας θέματα που άπτονται του μεταναστευτικού, τα οποία δεν έχουν σχέση με την επιθυμία ή τις απόψεις των πολλών...

Agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου