Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Χωρίς πυξίδα με σχόλια

Νέο πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης και της εγκληματικότητας ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. (αυτά είναι καινούργια μέτρα , τετράμετρα πιο πριν μετάγαμε με τρίμετρα)
Όπως ανέφερε, θα κατασκευασθούν τελικά πέντε κέντρα υποδοχής (από τα 14 που ήταν αρχικά , αυτό θα πεί προγραμματισμός) σε όλη την Ελλάδα, ενώ εντός των επομένων 24ωρων αναμένεται απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας σε σχέση με την εκροή νέων κονδυλίων από το υπουργείο για την κατασκευή του φράχτη στον Εβρο. (που τον πήρε το ποτάμι)
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απηύθυνε έκκληση στις τοπικές κοινωνίες, στις περιοχές όπου θα κατασκευασθούν τα κέντρα υποδοχής, να μην προχωρήσουν σε αντιδράσεις, ζητώντας τους «να αναλογισθούν το εθνικό συμφέρον». Σημ. Ποιό Εθνικό συμφέρον ? Την ζωή τους και την ασφάλειά τους κοιτάνε οι άνθρωποι !!! Χεστήκανε για το Εθνικό συμφέρον. Το Εθνικό συμφέρον το βλέπεις εσύ μέσα από την θωρακισμένη σου Μερσεντές και από τους 10 που σε φυλάνε.
Τόνισε, άλλωστε, ότι θα δοθούν οικονομικά κίνητρα για την ανάπτυξη των συγκεκριμένων περιοχών, ενώ ανέφερε ότι στις γύρω πόλεις θα δημιουργηθούν επιχειρήσεις για
.
 
τον εφοδιασμό των κέντρων αυτών, ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Σημ. καλά ρε Παπουτσή τόσο γύφτους μας έχεις ? Δηλαδή έχετε την ικανότητα να δώσετε οικονομικά κίνητρα , και δεν τα δίνετε άν δεν πάρουνε στα σπίτια τους (κυριολεκτικά) τους λαθραίους ? Αυτό δεν είναι καθαρός εκβιασμός ? Τι μας ρίχνετε το καρότο ?
Από την άλλη πλευρά, είπε, ότι θα δοθούν κίνητρα στους παράνομους μετανάστες για τον εκούσιο επαναπατρισμό τους, όπως η άμεση απέλαση χωρίς κράτηση, η παροχή εισιτηρίου και η μη ένταξη τους σε οποιαδήποτε «μαύρη λίστα».
Το είπαμε προχτές. Αφού μπορούν να τους στείλουν πίσω με το ίσιο εισητήριο , γιατί δεν το κάνουν?
Ο κ. Παπουτσής συμπλήρωσε: «οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. μού έχουν πει ότι θα μπορούσαμε να συλλάβουμε όλους τους μετανάστες από το Κέντρο και να καθαρίσουμε την περιοχή από έξι ώρες μέχρι τρεις ημέρες. Όμως το μεγάλο ζητούμενο είναι πού θα τους πάμε.»
Σημ. Σχηματαραίου. Η λέξη "σπίτι τους " σας λέει κάτι κ. Παπουτσή ? Μερικές φορές έχουμε την αίσθηση ότι πέφτει χοντρό δούλεμα ρε παιδιά......
http://sximatareos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου