Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μακελάρηδες της ζωής μας, όταν θα προσπαθήσετε να σώσετε το τομάρι σας, δεν θα σας χωράει όλους το προεδρικό αεροπλάνο

ELIKOPTERO+MAXIMOY.JPG
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν,Στρατηγός Ζαγοριανάκος!
Παροιμιώδης φράση από την εποχή της χούντας των Συνταγματαρχών.
Σήμερα:αποφασίζομεν και ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ,πρωθυπουργός Γιωργάκης και οι συν αυτώ το σωτήριον έτος 2011.
Και τότε και τώρα για το καλό μας,για τη σωτηρία της πατρίδας φαινομενικά!για τις τσέπες των ολίγων στην πραγματικότητα.Για την κονόμα των παγκόσμιων Τραπεζιτών και των εδώ ανταποκριτών τους.
Τα πάντα στο σφυρί,ακόμα και το νεράκι του Θεού χωρίς καμιά εγγύηση για ανάκαμψη,χωρίς καμιά προοπτική για φως στο ατελείωτο τούνελ που χώσανε τον Ελληνικό λαό,χωρίς ένα στοιχειώδες μέτρο ανάπτυξης και παραγωγής.
Ενα χρόνο πριν που οι αδιάβαστοι Ελληνες Βουλευτές και οι μαθητευόμενοι μάγοι-υπουργοί ψήφιζαν το Μνημόνιο όλοι βλέπαμε και γράφαμε πως δεν πρόκειται να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο αλλά αυτοί εκεί:υπέγραψαν το ξεπούλημα της πατρίδας και την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού ελαφρά τη καρδία.Εκοψαν μισθούς και συντάξεις,άφησαν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο κόσμο στο δρόμο και χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες με λουκέτα και σε απόγνωση.
Κι ενώ η χώρα στενάζει από την ανέχεια και την καλπάζουσα εγκληματικότητα,αυτοί οχυρωμένοι πίσω από νόμους που οι ίδιοι θέσπισαν και την καλοπέραση που τους εξασφαλίζει ο παχυλός μισθός και τα έξτρα κέρδη από δουλειές των λευκών κολάρων (177 εκ. μοιράστηκαν οι κερδοσκόποι από τα CDS του ΤΤ) εξαπολύουν καινούργια φοροκαταιγίδα,ομοβροντία αποκρατικοποιήσεων και "έξοδο" από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα χιλιάδων εργαζομένων!Ταυτόχρονα πλείστοι εξ’ αυτών ζουν σαν κροίσοι και φορτώνουν στο κράτος ακόμα και ταπροσωπικά τους έξοδα!
Με ποια λογική μωρέ αυξάνετε φόρους και τέλη σε καιρό πλήρους ύφεσης,ανεργίας,χαμηλότατων μισθών και ευελπιστείτε μάλιστα σε ανταπόδοση;
Κι από την άλλη δεν κάνετε καμία απολύτως πρακτική κίνηση για την πάταξη της
...
φοροδιαφυγής και την είσπραξη βεβαιωμένων φόρων,μόνο λόγια,διαπιστώσεις,σχέδια και μέτρα ανεφάρμοστα.Κανένας κλέφτης στη φυλακή,καμία θυσία εκ μέρους των πολιτικών,των βιομηχάνων και των εφοπλιστών.Ούτε ένα έργο ανάπτυξης.
Ποιος σας εξουσιοδότησε μακελάρηδες της ζωής και των ονείρων μας γι’ αυτό το ξεπούλημα;
Πως είναι δυνατόν μια χούντα εξωνημένων να παίρνει αποφάσεις για την υποθήκευση του μέλλοντος ενός περήφανου λαού;
Ποιος σας εγγυάται ότι και αυτά τα χρήματα δεν θα πάνε στις τσέπες των επιτήδειων;Οταν τελειώσουν τα προς πώληση φιλέτα τι θα γίνει;από που θα υπάρξουν νέοι πόροι;
Τόσοι άνθρωποι στο δρόμο πως θα ζήσουν;Ποια η μέριμνα για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες;Ακόμα και τους ΑμεΑ πέταξαν στο δρόμο!Αναίσθητοι και ανάλγητοι έχουν κάνει κουρελόχαρτο ως και το Σύνταγμα. Εχουν καταλάβει που οδηγούν τον τόπο;ή νομίζουν πως θα προλάβουν να δραπετεύσουν όλοι τους με το προεδρικό αεροπλάνο;Δεν χωράτε θα χρειαστούν κι ελικόπτερα!
http://zeidoron.blogspot.com/2011/05/blog-post_633.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου