Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κόλαση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ανάστατα τα μελη της ΚΟ ρωτάνε τον Καμμένο λεπτομέρειες για τα στοιχεία του που καίνε την οικογένεια Παπανδρέου!

Ανανεωμενο: Κόλαση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θέλει να εκβιάσει τους πολιτικούς αρχηγούς για συναίνεση ή πτώχευση. ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!


ΦΩΤΙΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ (ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ) ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Η ΙΔΙΑ Η ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ”, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ!

Ο Παπαχελάς στο ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες  για το δημοψήφισμα ή τον εκβιασμό.

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ Ν/Σ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ!

Η σκοπιμότητα της συνάντησης με Παπούλια είναι η ύπαρξη πρακτικών όπως προβλέπεται. Ο ΓΑΠ θα θέσει πάλι το δίλημμα Νέο Μνημόνιο ή Πτώχευση, για να ρίξει την κατάρρευση στην αντιπολίτευση που δεν θα συναινέσει, περιφέροντας τα πρακτικά! ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΓΩ ΔΝΤ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!
Αυτό θα είναι το θέμα της έκτακτης σύσκεψης, γι’ αυτό δεν διέψευσε τις αηδίες της Δαμανάκη ο ΓΑΠ. Την ίδια στιγμή που τις διέψευσε για πρώτη φορά στα χρονικά η κομισιόν!
Με αυτό το πρόσχημα, θα τεθεί στον λαό το δημοψήφισμα, ώστε μετά το αποτέλεσμα που φυσικά θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να βρουν αφορμή για το πολυπόθητο Credit Event και να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι – brokers – κάτοχοι CDS!
Εμείς φταίμε βέβαια, αφού τους ανθρώπους που λήστεψαν την χώρα με τα Swaps και το χρηματιστήριο, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Και να ξανακλέψουν την χώρα μέσω των CDS.
Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι βαρύτατες. Όποιος συναινέσει στην
...
παγίδα που στήνουν στον Ελληνικό λαό με το δημοψήφισμα – απάτη, θα είναι συνένοχος.
Όσο γι’ αυτούς όλους, την απάντηση την έχουμε δώσει από την αρχή της σκευωρίας. HORCA!
Σε λίγο αναλυτικό αφιέρωμα για το πως κινήθηκαν οι επίορκοι της κυβέρνησης για να μας οδηγήσουν στην χρεωκοπία – και κάποιους άλλους στα αμύθητα πλούτη. http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου