Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Έφαγε “πόρτα” ο Παπανδρέου από τον Παπούλια για το δημοψήφισμα;

«Ο πρωθυπουργός δεν σχεδιάζει δημοψήφισμα» είπε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Το ζήτημα το άνοιξε ο ΣΕΒ, μετά από πρόταση για δημοψήφισμα.
Αν αναλογιστούμε ότι σήμερα ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του μεταφέρει τη συναίνεση που δεν πήρε, εύλογα κάποιος θα πει ότι απώτερος στόχος του ήταν να ζητήσει από τον Κ. Παπούλια τη διενέργεια δημοψηφίσματος.
Όπως αναφέραμε και πριν στο Olympia (δείτε εδώ), βάσει του συντάγματος, ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να ζητήσει τη διενέργεια δημοψηφίσματος είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Μήπως, πλέον πρέπει να μιλάμε για νέα «πόρτα» που έφαγε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Χθες από τους πολιτικούς αρχηγούς και σήμερα από τον ίδιο τον Κάρολο Παπούλια.
“Ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι μπορούμε να καταφύγουμε σε δημοψήφισμα όταν είναι απαραίτητο” αναφέρει ο κ. Πεταλωτής και συμπληρώνει: “Η Ελλάδα είναι αισιόδοξη ότι θα λάβει την 5η δόση του δανείου”
Παράλληλα, δημοσίευμα της Wall Street Journal επικαλούμενο ανώτατο αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης αναφέρει πως η Ελλάδα δεν σχεδιάζει πρόωρες εκλογές. «Δεν υπάρχουν σχέδια για πρόωρες εκλογές» δηλώνει ο αξιωματούχος που μιλά ανώνυμα στην εφημερίδα και συμπληρώνει: «Οι φήμες είναι αβάσιμές»
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου