Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Θα πάμε όλοι στις αποψινές συγκεντρώσεις, έστω ως παρατηρητές. Ας μην αφήσουμε την καχυποψία να μας κρατήσει μέσα ακόμα μια φορά!

Να πάμε στις συγκεντρώσεις έστω ως παρατηρητές

Πολλά λέγονται για τις σημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, μεγαλύτερος σίγουρα από άλλες παρόμοιες προσπάθειες, και συνεχώς ξεφυτρώνουν νέες ομάδες στους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης κυρίως στο facebook, που καλούν κατοίκους από πολλές πόλεις της Ελλάδας να διαδηλώσουν ειρηνικά στις πλατείες.

Όλη αυτή η κατάσταση βέβαια δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Κάποιοι αμφιβάλλουν για τις προθέσεις των διοργανωτών και όχι άδικα… Οι καιροί είναι πονηροί και πολλοί θα θελήσουν είτε να εκμεταλλευτούν, είτε να καπελώσουν μια ενδεχόμενη επιτυχία αυτών των προσπαθειών. Άλλωστε πάντα θα υπάρχουν αμφιβολίες για τις προθέσεις των κινητοποιήσεων.
Αυτό όμως δεν μπορεί από μόνο του να μας αποτρέπει..
Δεν γίνεται όμως να συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε ο καθένας από το blog του ή με Like και follow. Αυτές είναι αντιδράσεις του κώλου. Δεν τρομάζουν κανέναν. Ούτε κυβέρνηση, ούτε Μνημόνιο, ούτε σελίδα αλλάζει η χώρα με αυτά.
Σήμερα είναι μέρα να βγούμε στους δρόμους, να περάσουμε από τις συγκεντρώσεις αυτές που προγραμματίζονται σε όλη την χώρα, έστω και ως παρατηρητές, να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για προβοκάτσιες και αν δεν μας αρέσει φεύγουμε…
Ο καναπές και η γκρίνια δεν θα μας σώσουν. Δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε στις αμφιβολίες, στους φόβους μας. Αν το κάνουμε προσφέρουμε μέγιστες υπηρεσίες στην κατάσταση που πολεμάμε!


 filologos10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου