Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Βόμβα μεγατόνων: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο θα ζητήσει ο Παπανδρέου από τον Παπούλια!!!!!!!!!!!!!!!

Βόμβα μεγατόνων: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο θα ζητήσει ο Παπανδρέου από τον Παπούλια!

Πληροφορία που αναδημοσιεύουμε από το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
  Ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το μνημόνιο!!
Η κυβέρνηση  του ΠΑΣΟΚ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και θα προσπαθήσει να ρίξει το μπαλάκι στον λαό έστω και την ύστατη στιγμή.
Συγκεκριμένα πριν από λίγο στο μέγαρο ο Πρόεδρος του Σεβ κ.Δασκαλόπουλος έκανε αναφορά σε δημοψήφισμα και ο πρωθυπουργός δεν τον διέψευσε ούτε φυσικά επιβεβαίωσε,  αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και από ότι φαίνεται θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές. Αυτό για τη ποτέ ξανά στην ιστορία της μεταπολίτευσης δεν έχει υπάρξει δημοψήφισμα και μάλιστα για το μνημόνιο που έχει ταλαιπωρήσει τον Ελληνικό λαό! Την πληροφορία αυτή τη λάβαμε πριν καν εξελιχθούν τα γεγονότα στο μεγάρο με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ. Ήρθε και έδεσε και το συμβάν αυτό και έτσι επιβεβαιωθήκαμε.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_9275.html

(agiovasilema: Αν είναι αληθινή η πληροφορία, κάτι βρωμάει πολύ άσχημα στην ιστορία αυτή. Μήπως βλέπει  ο ''στοχαστής'' τα σκούρα, ενώ έχει σχεδόν εκτελέσει  την βρώμικη αποστολή του, και ψάχνει άλλοθι μέσω του δημοψηφίσματος για να την κοπανήσει νύχτα? Γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα στην αρχή ο άχρηστος/κλέφτης/προδότης/broker/ όταν υπέγραφε Μνημόνια και κόντρα μνημόνια, εξ ονόματος όλων μας, ο φίλος του ο λογιστάκος που τον έκανε Υπουργό χωρίς να είναι καν εκλεγμένος από τον λαό?
Γιατί να κάνει δημοψήφισμα τώρα που μας έχει  καταστρέψει??)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου