Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Εδώ και τώρα ζητάνε ΔΕΗ - ΟΠΑΠ - ΟΤΕ


Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας κυκλοφορεί στα άδυτα των αδύτων της ελληνικής κυβέρνησης ένα non paper του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κοντ Γιούνκερ που απαιτεί από την Ελλάδα εντός του Ιουνίου να πουλήσει σε ενδιαφερόμενους ιδιώτες και επιχειρηματικούς ομίλους:
1) Το κρατικό μερίδιο στη ΔΕΗ, ολόκληρο και όχι το 17% όπως μέχρι τώρα διακήρυσσε η κυβέρνηση.
2) Το 10% του ΟΤΕ (από το μειοψηφικό μερίδιο του Ελληνικού Δημοσίου έναντι του μεριδίου της Deutsche Telekom.
3) Ολόκληρο το μερίδιο του Δημοσίου στον ΟΠΑΠ.
Ο Γιούνκερ έχει ήδη συμφωνήσει να συναποφασίσει με Τρισέ και Λαγκάρντ να μπει κυριολεκτικά το μαχαίρι στο λαιμό της Ελλάδας ενόψει της 54ης δόσης του δανείου.
«Πουλήστε ή τελειώσατε» έχουν διαμηνύσει στην κυβέρνηση με τον πιο σκληρό τρόπο και χωρίς περιθώρια διαπραγματεύσεων οι Ευρωπαίοι οικονομικοί παράγοντες εκφράζοντας βέβαια και τις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες και τους επενδυτές που έχουν ελληνικά ομόλογα στα χέρια τους.
Από τις αποκρατικοποιήσεις των τριών αυτών κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων υπολογίζεται να υπάρξουν έσοδα της τάξης των 15-17 δισ. ευρώ που θα κατατεθούν ως εγγύηση για τα νέα δάνεια που χρειάζεται η Ελλάδα. newsbomb.gr

(agiovasilema: Να τα δώσει κοψοχρονιά ο αρχιπροδότης Παπανδρέου, να τα πάρουν κοψοχρονιά τα ξένα κοράκια και μετά τι κερδοφόρα επιχείρηση θα μας μείνει για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε; Καμία απολύτως φυσικά γιατί το ζητούμενο είναι να μην έχουμε καμία ελπίδα να τα καταφέρουμε, έτσι δεν είναι Mr Giorgos? Αυτό δεν σου όρισαν τα αφεντικά σου? Γι αυτό δεν πληρώνεσαι? Άντε κοντεύεις να τα καταφέρεις ''στοχαστή'' της συμφοράς.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου