Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η γυναίκα που πάλεψε και νίκησε δυο φορές τους λαθρομετανάστες δολοφόνους του Μανώλη!


Θύμα επίθεσης δυο φορές και μάλιστα από τους δολοφόνους του άτυχου Μανώλη Καντάρη έπεσε η νεαρή Ελίνα Κούσια, όπως καταγγέλλει η ίδια!
Ευτυχώς για την ίδια και δυστυχώς για τους δράστες, η γλυκιά Ελίνα, που διατηρεί κατάστημα στο Παγκράτι, είναι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες και κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε.
Στην πρώτη επίθεση, που σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο, προσπάθησαν να την αιφνιδιάσουν τρία άτομα, ανάμεσά τους και μια γυναίκα. Όμως η όμορφη Ελίνα δεν αιφνιδιάστηκε. Αφού κατάφερε καίριο πλήγμα στη γυναίκα, χτυπώντας στην μύτη, κατατρόπωσε τον δεύτερο με κλωτσιές στα πλευρά.
Εξουδετέρωσε και τον τρίτο, αν και τραυματίστηκε ελαφρά από το μαχαίρι που κρατούσε.
Έτσι η Ελίνα «διέλυσε» τους δράστες της επίθεσης, που οδηγήθηκαν στη φυλακή, απ’ όπου ένα χρόνο αργότερα βγήκαν με άδεια.
Η δεύτερη επίθεση
Λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη στο κέντρο της Αθήνας, η ομάδα των αλλοδαπών επιτέθηκε για δεύτερη φορά στη νεαρή γυναίκα, αυτή τη φορά με την ενίσχυση δυο ακόμη ατόμων (σ.σ συνολικά πέντε δράστες).
Μάλιστα ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι, και επιτέθηκαν στην κοπέλα ενώ ετοιμαζόταν να βγει από το αυτοκινητό της έξω από το κατάστημα.
Η  Ελίνα αναφέρει τις στιγμές αγωνίας που έζησε αλλά
...
και την πρωτοφανή ψυχραιμία που επέδειξε και αντιμετώπισε επιτυχώς τη δολοφονική επίθεση.
Όπως είπε η Ελίνα, οι δράστες χρησιμοποίησαν φαλτσέτες και περιλαίμιο με καρφιά (σ.σ αυτό που φοράνε στα μεγάλα σκυλιά).
Θέλοντας προφανώς να σκοτώσουν, μην ξεχνώντας το «ξύλο» την πρώτη φορά, της πέρασαν το λουρί στο λαιμό, με τα καρφιά μέσα για να την πνίξουν, ενώ άλλος επιχείρησε να της φορέσει χειροπέδες.
Η κοπέλα, ειδική στις πολεμικές τέχνες, χρησιμοποίησε τακτικές αυτοάμυνας και κατάφερε για δεύτερη φορά να τους αντιμετωπίσει παρόλο που ήταν εγκλωβισμένη.
Μάλιστα ο ένας από τους επιτιθέμενους θα τη θυμάται για πολύ καιρό, καθώς η Ελίνα τον χτύπησε σε πολύ ευαίσθητο σημείο. Η νεαρή καταστηματάρχης για δεύτερη φορά εξουδετέρωσε μια επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, που όπως αναγνώρισε η ίδια καταθέτοντας στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, είναι οι δράστες της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου