Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Το ένα από τα λαθραία αποβράσματα που σκότωσαν τον Μανώλη είχε αποφυλακιστεί με ...ευνοϊκές διατάξεις ενώ ήταν λαθρομετανάστης!!!

Κυκλοφορούσε επι 3 χρόνια παράνομα στο κέντρο της Αθήνας, κλέβοντας, πουλώντας ναρκωτικά και κάνοντας όλων των ειδών τις παρανομίες. Είχε συλληφθεί πριν από τα Χριστούγεννα με ναρκωτικά αλλά αποφυλακίστηκε λίγο πριν το Πάσχα με ευνοϊκούς όρους.


'Οπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο ένας από τους δολοφόνους του 44χρονου οικογενειάρχη Μανώλη Καντάρη κυκλοφορούσε σαν σκιά με ένα μεγάλο μαχαίρι στο ζωνάρι του και τρομοκρατούσε περαστικούς στα στενά της Ομόνοιας.

Η αποκάλυψη αυτή ξεπερνάει την λογική. Λαθρομετανάστης, συλλαμβάνεται με ναρκωτικά, φυλακίζεται, κάνει χρήση ευνοϊκών διατάξεων του νόμου - παρότι λαθραίος - και αφήνεται ελεύθερος αντι να απελαθεί από την χώρα!

'Οπως λένε οι αστυνομικοί, όταν αποφυλακίστηκε, έφτιαξε μια ομάδα και λήστευαν και τρομοκρατούσαν περαστικούς στην Ομόνοια.
Σύχναζε όπως γράφει η εφημερίδα σε ένα βρόμικο γκέτο του κέντρου και από εκεί είχε συλληφθεί με 16 γραμμάρια χασίς.
Αυτό που είχε καταλάβει πολύ καλά ήταν πως μπορούσε να κάνει ότι θέλει αφού το ελληνικό κράτος  δεν είχε δείξει καμμία σοβαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου