Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Ο βοηθός του προδότη επί το έργον: Απαιτείται συνευθύνη είπε ο Γ. Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Τη θέση ότι μια αόριστη συναίνεση δεν είναι αρκετή και ότι χρειάζεται να υπάρξει συνευθύνη διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.
«Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν ένα κομμάτι από το βάρος, να αχθοφορήσουν όλοι μαζί», τόνισε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και συμπλήρωσε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν απέρριψε την πρότασή του.
Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης συμπλήρωσε ότι άκουσε τις προτάσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος, όπως είπε, του εξήγησε ποιες από τις προτάσεις του ΛΑΟΣ υλοποιεί και ποιες σκέφτεται προς υλοποίηση.

(agiovasilema: Εσύ ό,τι μπορούσες το έκανες. Βοήθησες πρακτικά με την ψήφο σου υπέρ του Μνημονίου και ηθικά με τα λόγια σου υπέρ του προδότη Παπανδρέου, να μας τελειώσουν μια ώρα αρχίτερα. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος mr (πρώην) bodybuilder. Η Ελλαδίτσα σβήνει, όπως ακριβώς είχατε όλοι σας σχεδιάσει.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου