Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Απάτη οι ιδιωτικοποιήσεις! η Financial Times ξεβρακώνει τους μισέλληνες. Σκοπός η εκποίηση του δημόσιου πλούτου την ίδια στιγμή που οι αυλικοί ξοδεύουν εκατομμύρια για καλοπέραση!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/321_soma_first_page640.jpg?w=320&h=191Συγκλονίζει η αποκάλυψη των FT ότι όλες μαζί οι αποκρατικοποιήσεις θα πιάσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων 15 Δις Ευρώ. Δηλαδή ούτε το 4% του συνολικού χρέους της χώρας! Αυτό δίνει την ηχηρότερη απάντηση για την σκοπιμότητα των αποκρατικοποιήσεων που δεν είναι άλλη από το να γεμίσουν τις τσέπες τους κάποιοι με πολύ καλή πληροφόρηση μέσα από το κυβερνητικό σχήμα. Όπως αποκαλύψαμε εδώ: Ντοκουμέντο: Η Goldman Sachs αναβάθμισε την τιμή στόχο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, 3 ημέρες πριν την ανακοίνωση πώλησης κατά προτεραιότητα!
Το θράσος αυτών των απαίσιων ανθρώπων όμως είναι απίστευτο αφού την ίδια στιγμή φορολογούν το γάλα των παιδιών μας, την οικογένεια, τα βασικά της διαβίωσης την ίδια στιγμή που ξοδεύουν εκατομύρια για την καλοπέραση τους.
Ναι, είναι αυτοί που αποκαλούσαν τους Έλληνες “απατεώνες, τεμπέληδες και λαμόγια”, έχοντας προφανώς ως πρότυπο τους συντρόφους τους.
Ναι, είναι αυτοί που δεν αγάπησαν οτιδήποτε Ελληνικό. Απλούστατα έχουν απύθμενο μίσος για την Πατρίδα, δικαιολογημένο όπως το έχουμε αναλύσει στο παρελθόν: Αγαπητέ Γιώργο Παπανδρέου. Πριν ξεπουλήσεις την χώρα και υποδουλώσεις τους κατοίκους διάβασε για δύο λεπτά
Όταν κανείς δεν είχε αντιληφθεί τις προθέσεις τους. Όταν κανείς δεν γνώριζε για το ΔΝΤ, για τα CDS, για την επερχόμενη εκποίηση.
Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή από ανθρώπους που την μισούν γι’ αυτό και την εκποιούν υποδουλώνοντας τους Έλληνες. Σε αυτή την κυβέρνηση και την κουστωδία της, πρέπει μόνο μία απάντηση. Την απάντηση που έδινε πάντα το Έθνος (=Γέννα, γένος) σε όσους προσπάθησαν μεσω των αιώνων να το εξαφανίσουν. Χρεός μας, να ξεριζώσουμε αυτούς που μας μισούν. Που μισούν την ανθρωπιά, το φως, ότι εκπροσωπεί η Ελλάδα μέσα στους αιώνες.
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/0011.jpg?w=640&h=418

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου