Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το ΚΚΕ δεν αποκλείει ενδεχόμενες εκλογές ούτε κάποιο εκβιαστικό δημοψήφισμα μετά από την σημερινή συνάντηση.

Το ΚΚΕ διαφώνησε εκατό τοις εκατό σε όλα τα ζητήματα που έθεσε ο πρωθυπουργός στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, δήλωσε χαρακτηριστικά «εμείς είμαστε εδώ και οι άλλοι απέναντι».

Σε συνέντευξη της, αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, η κ. Παπαρήγα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιδιώκει συνευθύνη στην διαπραγμάτευση του με την τρόικα, αναγνώρισε ότι ο δρόμος για τη χώρα είναι σύνθετος και δύσκολος, μίλησε για τρομοκρατική ιδεολογική βία, ενώ δεν απέκλεισε να γίνουν πρόωρες εκλογές ούτε και ένα «εκβιαστικό», όπως είπε, δημοψήφισμα.

Ακόμα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ μίλησε για υπαρκτή κρίση που δεν τη δημιούργησε το μνημόνιο αλλά πέτυχε να χαθούν εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις και τόνισε ότι σήμερα επείγει η ανασυγκρότηση του πολιτικού συστήματος, καλώντας τον λαό να μην παγιδευτεί σε συμβιβασμούς με την απειλή της χρεοκοπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου