Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Σχετικά με την παρουσία των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ στην αποψινή μεγαλειώδη συγκέντρωση

Λάβαμε αρκετές επιστολές διαμαρτυρίας από αναγνώστες- εργαζόμενους της ΔΕΗ που αντιμετώπισαν στην αποψινή συγκέντρωση την οργή και την χλεύη των υπολοίπων συγκεντρωμένων που είχαν οργανωθεί μέσω facebook.

Μας γνωστοποίησαν ότι η σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων της ΔΕΗ είχε οργανωθεί εδώ και 10 μέρες και ότι  εκτός από 2-3 συνδικαλιστές, οι άλλοι που ήταν περίπου 3000 άτομα ήταν απλά χαμηλόβαθμοι εργαζόμενοι τεχνικοί και εργάτες της ΔΕΗ που δουλεύουν σε αντίξοες συνθήκες εργασίας με πετσοκομμένους μισθούς και αβεβαιότητα για το αύριο . Οι περισσότεροι είχαν κατέβει οικογενειακώς με τις γυναίκες και τα παιδιά τους . Η παρουσία τους στο Σύνταγμα ήταν επίσης προσχεδιασμένη από την προηγούμενη βδομάδα γιατί ο σκοπός τους ήταν να αποκλείσουν το Υπουργείο Οικονομικών.

Η γνώμη μας ως ιστολόγιο, είναι πως οι πλατείες πρέπει να γεμίσουν από όλους τους Έλληνες που θίγονται. Δεν θίγονται μόνο όσοι συμμετέχουν στο facebook αλλά και όσοι χάνουν τις δουλειές τους, τους μισθούς τους, τις συντάξεις τους. Ας ηρεμήσουμε λοιπόν και ας είμαστε πιο χαλαροί με τους συνανθρώπους μας γιατί αυτό προπαθούν να μας κάνουν, να μας διασπάσουν και να μας βάλουν να αλληλοφαγωθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου