Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ένα μικρό κομμάτι από τις συγκλονιστικές καταγγελίες του Πάνου Καμμένου εναντίον της οικογένειας Παπανδρέου και πώς στήθηκε το μεγάλο κόλπο με την οικονομική καταστροφή της χώρας.

 
Πώς έφθασε ο Πάνος Καμμένος να χαρακτηρίζει δημόσια τον πρωθυπουργό της χώρας ως έμμισθο broker των διεθνών τοκογλύφων αλλά και τον αδελφό του Αντρίκο ως κερδοσκόπο σε βάρος της Ελλάδας στο παιχνίδι με τα spreads;

Ας δούμε τα πράγματα απλά και από την αρχή:
 
Το φθινόπωρο του 2009 (μετά τις εκλογές), ένα ασφάλιστρο κινδύνου, (τα γνωστά στην γλώσσα των οικονομολόγων ως CDS), πωλήθηκε, με εμπλοκή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (με μόλις 40 εκατομμύρια ευρώ κέρδος για την τράπεζα), σε εταιρεία παλαιών συνεταίρων του αδερφού του πρωθυπουργού, με τίμημα 1,3 δις. Το ασφάλιστρο αυτό, στοιχίζει σήμερα 16 δις. Μάλιστα, αν η χώρα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση, η αξία του συγκεκριμένου προϊόντος, θα ανέλθει στα 60 δις
 Στο σημείο αυτό κάνει την εμφάνισή της η περίφημη εταιρεία Informed Judgement Partners, ο τίτλος της οποίας βέβαια, ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού ο βαθμός πληροφόρησης της είναι τεράστιος ώστε να ποντάρει στο επίμαχο CDS την ώρα που μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή.

Ποιοί αποτελούν όμως αυτήν την εταιρεία και πώς εμπλέκεται η οικογένεια Παπανδρέου στο σκάνδαλο των κερδοσκόπων? Δείτε προσεκτικά την συνέχεια:
Δείτε τώρα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την Informed Judgement Partners:
Και στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, του …ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Πήγε εκεί μετά την παραίτηση της!
Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση

Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;
Γιατί τα αδέλφια του πρωθυπουργού είναι μπλεγμένα σε περίεργη χρηματοοικονομική υπόθεση στην οποία είναι μπλεγμένος και ο κατηγορούμενος στην υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού κ. Μαργέλης, αλλά και το στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Μιράντα Ξαφά?


Διαβάστε και φρίξτε:
Jose Maria Figueres: Σύμβουλος στο ίδρυμα i4cense που ιδρυσε ο Ανδρίκος Παπανδρέου, αδερφός του πρωθυπουργού! Σας λέει κάτι το περιβόητο “σκουώς” που έπαιξε με τον αδερφό του και πρωθυπουργό προ ολίγων ημερών; Το ντοκουμέντο που ακολουθεί αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεργάζεται :...1. Με εταιρεία του αδερφού του και 2. Με εταιρεία που συμμετέχει στέλεχος της IJ Partners!
Οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres, διατηρούν στενές σχέσεις και σε
...
άλλα επίπεδα, με φόντο την
Δείτε τώρα  τι αναφέρεται  σε παρουσίαση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά  ( http://www.spef.gr/pdf/SPEF_GENIKH_SYNELEYSH_2011.pdf )
“Πράσινη Ανάπτυξη”. Καμαρώστε* την κυρία Figueres και τον Γιώργο Παπανδρέου στο Davos πριν από λίγο καιρό.

Ξέρετε όμως γιατι δεν ήταν ο κύριος Figueres στο WEF; Γιατί απλούστατα παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με μίζες από την εταιρεία Alcatel που φερόταν να έχει λάβει!
Θεόδωρος Μαργέλλος:, ο οποίος στο εξαιρετικά λιτό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του fund αναφέρει «ότι είχε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως έμπορος προϊόντων και επιχειρηματίας στον τομέα των γεωργικών επιχειρήσεων». Επισημαίνεται ότι επιχειρηματίας με το όνομα Θεόδωρος Μαργέλλος είχε εμπλακεί στη δεκαετία του ’90 με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο επιτήδειοι «βάφτιζαν» ελληνικό και καρπώνονταν επιδοτήσεις εκατομμυρίων δραχμών. (πηγή: Το Ποντίκι). Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ενώ οι πληφορορίες που τον θέλουν να “εξαφανίζεται” μαζί του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα ταξίδια – μυστήριο του πρωθυπουργού στο Παρίσι, διαρρέονται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Michael Demirel (!!). Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, την εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη υπέγραφε τα περιβόητα Swaps με τον κύριο Παπακωνσταντίνου σύμβουλο, για τα οποία η νυν κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις μηνύσεις. Εάν θέλετε να μάθετε την ιστορική οικογένεια που κατάγεται ο κύριος Demirel, διαβάστε εδώ: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.
Άλλη μία διαχρονική αγάπη δηλαδή: Η Siemens xορηγός σε ΜΚΟ του Αντρίκου!

Και βέβαια, στην i4cense φιγουράρει το όνομα της κόρης του Ισμαήλ Τζεμ. Δεν είναι βέβαια η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος των Παπανδρέου, αφού έχει προηγηθεί το ασύλληπτο “μπουμπούκι” κυρία Nur Batur, ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Αθλιότητες που εδώ αναπαρήγαγε ένας άλλος υποστηρικτής του μνημονίου, ο κύριος Καρατζαφέρης.
Η συνέχεια στους “επαγγελματίες της ενημερωσης” και βέβαια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
(πηγή των στοιχείων και των πινάκων το http://www.olympia.gr/)
 
Τα βίντεο με τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου από την χθεσινή εκπομπή του Στέφανου Χίου Μακελείο στο Κόντρα….
Θα συγκινηθεί άραγε κάποιος εισαγγελέας;;;

1 σχόλιο:

  1. Η στάση της ΝΔ είναι τουλάχιστον ύποπτη! Ο Βουλευτής της κάνει τέτοια καταγγελία που πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση προδοσίας και η ΝΔ δεν τον στηρίζει; Κάτι βρωμάει άσχημα στην ιστορία και σίγουρα δεν βρωμάει ο Καμμένος! Αυτός αποδεικνύεται μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή