Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δηλώσεις Τσίπρα μετά από την συνάντηση με τον Παπανδρέου

Δεν πρέπει και δεν νομιμοποιείται το έγκλημα που συντελείται, τόνισε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως είπε, ο πρωθυπουργός «δεν έχει τη γενναιότητα να παραδεχθεί την εγκληματική αποτυχία του».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο πρωθυπουργός «είναι να φύγει», δίνοντας στον ελληνικό λαό το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του.
Τέλος, κάλεσε τους νέους της χώρας να ακολουθήσουν τους νέους της Ισπανίας που βρίσκονται εδώ και μέρες στις κεντρικές πλατείες της χώρας, διαδηλώνοντας για τα μέτρα λιτότητας και την ανεργίας.

(agiovasilema: Αλέξη , Αλέξη...τόσο καλά τα είπες, που αν δεν ξέραμε το ρόλο της παράταξής σου στο θέμα των λαθρομεταναστών και πόσο έχετε συμβάλλει στον καταποντισμό, την ισλαμική κατοχή και στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας από τα αποβράσματα τα οποία σιγοντάρετε, μέχρι που θα σε πιστεύαμε και θα σε λέγαμε και πατριώτη....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου