Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Eκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής. Ο κόσμος στην απόγνωσή του θα πάει και με το ''διάβολο'' για να απαλλαγεί απο τους δυνάστες.


(To ακόλουθο δημοσίευμα προέρχεται από το http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_4827.html)

Λαθρολάγνε,"κοίτα τι έκανες"..Τα πλάνα από την πορεία της Χρυσής Αυγής 29/1/11..

Αφιερώνω τα 2 βίντεο σε όλους τους άχρηστους ψευτοπροδευτικούς και λοιπούς πολυπολιτισμικούς λαθρολάγνους,που έκαναν την χώρα ένα απέραντο οίκο ανοχής.
Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα όλων των ...
ανθελληνικών ενεργειών που έχετε κάνει μέχρι τώρα.
Η ροή του κόσμου προς την άκρα δεξιά συνεχίζεται με απίστευτο ρυθμό.
Όταν ο πολίτης βλέπει παντού την σαπίλα,την προδοσία και κανένας να μην στέκεται δίπλα του,ε τότε θα σας πάει κόντρα...Θα σας πάει κόντρα,θα κάνει συμφωνία και με τον διάβολο μέχρι να σας τελειώσει όλους.
Βλέπω σίγουρα τον Μιχαλολιάκο και την Χ.Α σύντομα στη Βουλή.
Και εσάς να μένετε με τα αυγά του φιδιού στο χέρι.
Το παραμύθι με τον Άγιο Παντελεήμονα,χτες το βράδυ τελείωσε.
Είναι παντού.Σε όλες τις γειτονιές και αυξάνονται συνέχεια.
Ο κόσμος βαρέθηκε τις πολυπολιτισμικές σας ανοήσιες.Οι άνθρωποι σταμάτησαν να τρώνε την λαθρολαγνεία που του πουλάτε από τα ΜΜΕ,γιατί ζει μέσα στο πρόβλημα.Ξέρει.
Ο καθένας έχει και από μια άσχημη πολυπολιτισμική προσωπική εμπειρία...Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε κανέναν πια.
Δεν ήταν ρατσιστές οι Έλληνες,εσείς και η νεοταξική σας ιδεολογία τους έκανε.
Τώρα τρέξτε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα ή γίνετε εσείς μετανάστες όσο ακόμα προλαβαίνετε.
Είμαι σίγουρος πως ο Μιχαλολιάκος θα ανάβει κερί στην εκκλησία να σας έχει ο θεός καλά και να συνεχίζετε έτσι,το ίδιο τροπάρι.Δυνατά και ανθελληνικά.

 Δείτε τώρα τα βίντεο..και κοιτάξτε τι κάνατε.




Θανάσης από Άγιο Παντελεήμονα

(Σχ.agiovasilematos: Είναι φανερό ότι άν ο Μιχαλολιάκος αποφασίσει να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές θα μπει πανηγυρικά στη Βουλή, γιατί ο κόσμος που βρίσκεται σε απόγνωση και αλώνεται ποικιλοτρόπως, θα αντισταθεί με όποιον τρόπο μπορεί, χωρίς ενδεχομένως να εξετάσει τις συνέπειες. Η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων αποτελεί -δυστυχώς- πραγματικότητα για όλη την Ευρώπη. Όπως λέει και ο συντάκτης του κειμένου, ο Μιχαλολιάκος θα πρέπει να ανάβει κερί στην ανθελληνική κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για το δώρο που του χαρίζουν.  Όσο οι κυβερνώντες και τα αφεντικά τους συνεχίζουν να καταδυναστεύουν και να ληστεύουν καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατικού πολιτεύματος, τόσο οι ακραίες ιδεολογίες που μοιάζουν να υπερασπίζονται τον  δυστυχισμένο Έλληνα πολίτη, θα γνωρίζουν άνθηση. Οι κλέφτες και  απατεώνες πολιτικοί και οι παπαγάλοι των ΜΜΕ ευθύνονται αποκλειστικά για την άνοδο  του ακραίου εθνικισμού, εκείνοι τον θρέφουν συνεχίζοντας την προδοσία της Ελλάδας και εκείνοι θα εισπράξουν και τις συνέπειες, γιατί είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν συνέπειες. Μέχρι τότε, ας συνεχίσουν να λατρεύουν τους λαθρομετανάστες, να μαστιγώνουν αλύπητα τον ελληνικό λαό και να μιλάνε με στόμφο για αυγά φιδιών, κροκοδείλων και δεινοσαύρων.)

10 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ Η ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΛΑΚΑΜΑΣ ΦΙΛΕ BLOGGER , ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!!Η' ΧΩΝΕ ΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η' ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς δεν με διαβάζεις ανώνυμε 10:08. Αν μου βρεις ποιόν ΔΕΝ βρίζω, θα σε παραδεχτώ. Σε όλους ασκώ την ίδια σκληρή κριτική, γιατί στο μέτρο που τους αναλογεί ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μου την οποία υπεραγαπώ.

    Λατρεύω τον τόπο μου με τον οποίο με δένουν οι δεσμοί γενεών, αλλά και τα αφανή πολιτισμικά φορτία που χαρακτηρίζουν εμάς τους Έλληνες και μας διαφοροποιούν από τις νερουλές απονευρωμένες μάζες των παγκοσμιοποιημένων όχλων που κάποιοι ονειρεύονται.

    Το προνόμιο του πατριώτη δεν το έχετε μόνο εσείς οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ?
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ 10.08 ΡΩΤΑΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάλι έχω μια απορία να απευθύνω προς τους εθνικιστές αν διαβάζει κάποιος: Ποία είναι η άποψίς σας για τον Χίτλερ; Απλά αυτό θέλω να μάθω γιατί προβάλλετε πολύ τον πατριωτισμό αλλά για τον τρελό δολοφόνο της οικουμένης τον Χίτλερ που αιματοκύλισε την Ελλάδα, δεν έχετε πει κάτι αρνητικό.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Όσο για το παρόν ιστολόγιο, προσωπικά δεν ξέρω που ανήκει και αν ανήκει. Με φτάνει που είναι απλό και σοβαρό και υποστηρίζει την Ελλάδα. Το μόνο που είναι φανερό είναι πως είναι αντικυβερνητικό από κει και πέρα δε φαίνεται να δείχνει εύνοια καπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το συνθημα'ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ'κερδισε και εμενα τον αγωνιστη και αριστερο που αγωνιστικα να φυγη η χουντα απο την ελλαδα τωρα στα 55 μου καταλαβα τι εγκλημα εκανα και επρεπε να παω να αυτοκτονισω'βλεπωντασ την καταντια τησ ελλαδοσ μασ που πραγματικα διαλυθηκε ηρθε η ωρα να προσχωρησω και να ψιφησω τουσ ανθρωπουσ που αγωνιζονται για την ασφαλεια μασ 'για την υποληψη μασ και να μην κλαψουμε αλλουσ ελληνεσ απο τα δολοφονικα εστικτα του 95% των λαθρομεταναστων 'προχωρηστε παλληκαρια τησ Χ.Α ειμαι μαζι σασ και ειναι πολοι σαν και εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σχέση έχει τι ψηφίζε ο καθένας μέχρι τώρα με τους αλλοδαπούς; Μέσα στις αρχικές διακηρύξεις των κομμάτων ήταν και η προυπόθεση της αποδοχής των λαθρο; Ποιός τους αντέχει; Κανένας άλλος εκτός από τις ΜΚΟ και όσους βγάζουν λεφτά από την φάμπρικα αυτή συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του κράτους που παίρνει τα λεφτά της ΕΕ για να μας μετατρέπει σε σκουπιδότοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΥΜΕ. ΕΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΟΙ TYΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ/ΒΙΑΣΤΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι παγκόσμιο σχέδιο η κατάσταση που βιώνουμε με τους λαθρομετανάστες. Αυτό δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι σχολιαστές. Ό,τι και να κάνουμε εμείς μεμονωμένα δεν θα υπάρξει αποτελεσματικότητα.

    Ξέρετε πόσοι είναι? Είναι περισσότεροι από 5.000.000 απλά το κρατάνε κρυφό γιατί τα νούμερα θα ζαλίσουν και θα δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερο φόβο στον Έλληνα πολίτη.

    Χρειάζεται συνολική αντιμετώπιση του θέματος και πάνω από όλα πολιτική βούληση. Υπάρχει όμως? Σαφώς όχι, γι αυτό βλέπουμε ακραίες καταστάσεις από εθνικιστικά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή