Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Θέλουν να μας δέσουν χειροπόδαρα τα ξένα αρπακτικά σε συμφωνία με τον Giorgos


Μας δίνουν ''προίκα'' να ξεχρεώσουμε – Μας ''παντρεύουν'' με νύφη κακάσχημη

Πανευρωπαική λύση στο χρέος έχουν έτοιμη Μέρκελ-Σαρκοζί που απαιτούν ως αντάλλαγμα να μας ''δέσουν'' χειροπόδαρα με λιτότητα.


Γερμανία και Γαλλία έχουν στα σκαριά τη δημιουργία ενός Ευρωπαικού Ταμείου Σωτηρίας που θα δικαιολογεί το όνομα του και θα μπορεί να απεγκλωβίζει από...
κρίσεις χρέους όχι μόνο την Ελλάδα αλλά αν χρειαστεί και ''μεγαθήρια'' όπως η Ισπανία.Γιατί το Ταμείο αυτό ,όπως όλα δείχνουν θα βρει στα συρτάρια του το ιλλιγιώδες ποσό των 1,5 τρισεκατομμυρίων ευρώ που η ύπαρξη του και μόνο είναι ικανή να κατευνάσει τις αγορές και να ταπεινώσει κάθε κερδοσκόπο.
Η Ελλάδα και η Ιρλανδία θα είναι πιθανότατα οι δύο πρώτες χώρες που θα ''ευεργετηθούν'' αφού θα ''ξαλαφρώσουν'' από τα χρέη τους χωρίς να χρεοκοπήσουν, όμως το τίμημα θα είναι βαρύτατο όπως γλαφυρά το περιγράφουν κοινοτικοί αξιωματούχοι :'' Έλληνες ξεχάστε την ανέμελη εργένικη ζωή και ετοιμαστείτε για γάμο''.
Η ''νύφη'' που μας δίνουν είναι αποκρουστική και λέγεται λιτότητα γιατί αλλιώς μας περιμένει η χρεοκοπία.
Βερολίνο και Παρίσι θα απαιτήσουν την απόλυτη κατοχύρωση, δηλαδή την συνταγματική μας δέσμευση για δημοσιονομική πειθαρχία με ρητή πρόβλεψη για κατάργηση των ελλειμμάτων.
Η γαλλική Le Μonde γράφει : ''Το Βερολίνο αξιώνει περισσότερη δημοσιονομική πειθαρχία με τη σύμφωνη γνώμη της Γαλλίας'' αποδεικνύοντας το με την σχετική επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι στους ηγέτες των 27 χωρών-μελών.
Ταυτόχρονα ο υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας δήλωνε ότι η χώρα του είναι σύμφωνη με τη συνταγματική κατοχύρωση της κατάργησης των ελλειμμάτων ως μέρος του συνολικού πακέτου.
Και όποιοι αρνούνται να δούνε το μέλλον ας πάρουν κυάλια για σύνταξη στα 67, ενώ όσοι ''ελαφρόμυαλοι'' θα ζητάνε αύξηση θα πρέπει να διαδηλώνουν σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου