Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Είπε το «ναι» ο Παπακωνσταντίνου στη μείωση των μισθών

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι μετά από επαφές του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τους εκπροσώπους της Τρόικα στις Βρυξέλλες και τη Νέα Υόρκη αποδέχθηκε την εντολή για μείωση των μισθών από το επόμενο τρίμηνο στους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων, δίνοντας...
 παράλληλα την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να κάνουν συμβάσεις χωρίς τη δέσμευση αποζημιώσεων.

Ήταν ένα μέτρο της Τρόικα που πάλευε η ελληνική κυβέρνηση να το αποφύγει, αλλά τα τελευταία αριθμητικά δεδομένα για το κόστος εργασίας στην Ελλάδα, δεν άφηναν περιθώρια για να αναβληθεί αυτή η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
Το μέτρο έχει την απόλυτη έγκριση, όπως ήταν επόμενο του Συνδέσμου Βιομηχάνων και των φορέων επιχειρήσεων και εφοπλιστών και μπαίνει σε εφαρμογή με σχετικό νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή εντός του Φεβρουαρίου.
newsbomb.gr

(sx.agiovasilematos:Tην ίδια στιγμή που το ένα giorgos βγάζει στοχαστικούς λόγους και ανακοινώνει '''κανένα νέο μέτρο'', το άλλο giorgos κάνει τη ''δουλειά'' ήσυχα και ωραία με τα αφεντικά του τους Τροϊκανούς. Δεν έχουν ούτε ίχνος αξιοπιστίας, δεν έχουν ούτε στάλα ντροπής.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου