Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Απόδραση χιλιάδων κρατουμένων από της φυλακές της Αιγύπτου...

Απόδραση χιλιάδων κρατουμένωνΕν μέσω του γενικευμένου χάους, χιλιάδες κρατούμενοι απέδρασαν από φυλακές της Αιγύπτου, το Σάββατο.
Μάλιστα, από τη φυλακή του Ουάντι Νατρούν, 100 χλμ. βόρεια του Καΐρου, δραπέτευσε κι ένας μεγάλος αριθμός ισλαμιστών, που κρατούνταν για πολλά χρόνια. Η απόδραση έγινε μετά από στάση, στη διάρκεια της οποίας οι κρατούμενοι άρπαξαν τα όπλα των...
 φυλάκων του σωφρονιστικού καταστήματος.
Δικηγόρος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας δήλωσε ότι 34 μέλη της οργάνωσης, ανάμεσά τους και μέλη του Πολιτικού της Γραφείου, κατάφεραν να φύγουν από τη φυλακή όπου κρατούνταν, όταν την εγκατέλειψαν οι φρουροί.
«Υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή τους αν έμεναν», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μονέιμ Αμπντέλ Μακσούντ.
Ο Μοχάμεντ Μούρσι, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο "αλ Τζαζίρα" ότι τα 34 μέλη της οργάνωσης, που συνελήφθησαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, δεν απέδρασαν, αλλά ότι οι κάτοικοι τους άνοιξαν τις πόρτες.
Σε φυλακή, πάντως, στην περιοχή Φαγιούμ, δυτικά του Καΐρου, περίπου 700 φυλακισμένοι απέδρασαν και ο διευθυντής της, που είχε το βαθμό του στρατηγού, σκοτώθηκε, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο "αλ Αραμπίγια".

Πηγή: nooz.gr, ΑΠΕ/ΜΠΕ


(Σχ.agiovasilematos : Εξαιρετικά σοβαρή είδηση...Εξαιρετικά σοβαρή! Θυμάστε τι έγινε πριν απο κάποια χρόνια όταν στην εξέγερση της Αλβανίας άνοιξαν οι φυλακές και ήρθαν εδώ όλοι οι εγκληματίες. Δεν θέλουμε ούτε να  φανταστούμε τι θα γίνει τώρα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου