Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω, όλο και πιο δυναμικά.

Με συντονισμένη ενέργεια σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ, του Τραμ αλλά και σε λεωφορεία και Τρόλεϊ, "χτύπησε" πάλι το κίνημα του "Δεν πληρώνω".

Απο το πρωί μέλη του κινήματος πήγαν στους περισσότερους σταθμούς των Μέσων Σταθερής Τροχιάς και τοποθετούσαν κόλλα στα ακυρωτικά μηχανήματα, προκειμένου αυτά να μπλοκαριστούν και να μη γίνεται η ακύρωση των εισιτηρίων. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, "ξήλωσαν" ολόκληρα τα μηχανήματα και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν οι ιδιωτικοί φύλακες των σταθμών να αντιδράσουν.

Ανάλογη κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν και σε σταθμούς των διοδίων, μπλοκάροντας τους σταθμούς και ανοίγοντας τις μπάρες, ώστε τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου