Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Σε κίνδυνο οι Έλληνες της Αλεξάνδρειας. Αυτοάμυνα και συνεχείς μάχες από τους ομογενείς.

Η κατάσταση στην Αίγυπτο χειροτερεύει ώρα με την ώρα.
Τα πράγματα στην Αλεξάνδρεια είναι εξ’ ίσου ανεξέλεγκτα αφού δεκάδες χιλιάδες όχλου είναι στους δρόμους και επιδίδεται στο πλιάτσικο. Ανακατεμένοι με τους διαδηλωτές είναι αδύνατον να αναχαιτισθούν αφού και οι αρχές δεν μπορούν να επεμβαίνουν ανεξέλεγκτα στα πλήθη.

Οι Έλληνες της πόλης έχουν αυτοοργανωθεί και ...
φυλάνε τα σπίτια τους δίνοντας πραγματικές μάχες με τους πλιατσικολόγους, χθες μάλιστα υπήρχε και ένας νεκρός σε σύρραξη (όχι από τους Έλληνες).

Το προξενείο σε συνεργασία με την πρεσβεία του Καΐρου έχει έτοιμο το πλάνο διαφυγής και ήδη 2 C130 είναι έτοιμα να συνεισφέρουν.
Σε σύσκεψη όμως αποφασίστηκε να περιμένουν και την επίσημη αντίδραση της ΕΕ, ώστε η επέμβαση να γίνει οργανωμένα και όχι μεμονωμένα για τους Έλληνες. Η πλειοψηφία πάντως δεν θέλει να αποχωρήσει, ενώ τα γυναικόπαιδα δεν θέλουν να αφήσουν πίσω τους δικούς τους.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου