Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Η κυβέρνηση γνώριζε και ''χρηματοδότησε'' το ταξίδι αναψυχής των μεταναστών.

Ξεσκεπάζεται το Σκάνδαλο με τους 300 μετανάστες της Νομικής καθώς αποκαλύπτεται η διασύνδεση της Κυβέρνησης με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών που σχεδίασε...
και διοργάνωσε την περιοδεία των μεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα και την κατάληψη στη Νομική Αθηνών.
Γιατί πέραν της χρηματοδότησης της οργάνωσης -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– που αποκαλύφθηκε σήμερα, η διασύνδεση της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, προκύπτει και από την κάλυψη των ταξιδιών του –μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας.
Με λίγα λόγια ο διοργανωτής της εν λόγω σκανδαλώδους μετακίνησης από...
Χανιά στην Αθήνα και μετά στη Νομική έχει χρηματοδοτηθεί από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών ,δηλαδή με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για να κάνει τουρισμό στο εξωτερικό.
Δηλαδή η κυβέρνηση πέραν ότι ήξερε τι επρόκειτο να γίνει….και από τα στοιχεία βγαίνει το συμπέρασμα ότι εμμέσως ίσως χρηματοδότησε και την εν λόγω κίνηση.
 Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ
phgh: tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου