Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Οκταώροφη πολυκατοικία «σηκώνει» ο Τ. Μαντέλης

Ένας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που απασχολεί τη δημοσιότητα με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Siemens, ο Τάσος Μαντέλης, τελευταία κάνει τακτικά την εμφάνισή του στα Πετράλωνα, όπως αναφέρει η «Real News».

Ο λόγος είναι ότι επιθεωρεί την... οκταώροφη πολυκατοικία στην οδό Κειριαδών, που ανήκει στη ...σύζυγό του, Ευθυμία Βλάχου.

Η οικοδομή ανατέθηκε σε εργολάβο με αντιπαροχή τον περασμένο Μάιο. Τα τρία από τα διαμερίσματα που θα χτιστούν στην πολυκατοικία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα δοθούν στην οικογένεια Μαντέλη. Μαζί, και τρεις αποθήκες, αλλά και θέσεις στάθμευσης.

(Σχ agiovasilematos: Προίκα από τη σύζυγο, προίκα από τη SIEMENS...μια χαρά τακτοποιήθηκε το παλικάρι!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου