Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Διόδια: Aύριο Κυριακή, στις 3 το μεσημέρι, νέο δυναμικό ραντεβού και άνοιγμα των δρόμων!

Δεύτερη δυναμική εξόρμηση ετοιμάζουν για αύριο οι κινήσεις πολιτών και ξανανοίγουν τις μπάρες των διοδίων σε μια ακόμα δράση, με αξίωση την ανάκληση των αυξήσεων στις τιμές διοδίων. Τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» συντονίζουν τα ρολόγια τους καθώς πρέπει να είναι συνεπείς με το ραντεβού στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Το …κύμα των αγανακτισμένων πολιτών θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη για να «σαρώσει» όλη τη χώρα και 13 σταθμούς διοδίων, ενώ το ίδιο σκηνικό θα...
 επικρατήσει και σε 8 σταθμούς της Αττικής Οδού. Και αυτά, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση δείχνει το σκληρό της πρόσωπο αναφορικά με τις πρωτοβουλίες αυτές εξαγγέλλοντας νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που θα προβλέπουν κυρώσεις στους ανυπάκουος οδηγούς.
Η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο, πιο δυνατό αυτή τη φορά πονοκέφαλο, κι αυτό γιατί όπως αναμένεται, η παρουσία των πολιτών θα είναι σαφώς εντονότερη με περισσή οργή ως απάντηση στις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε εννέα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Κατοίκων ΒΑ Αττικής, μετά από μηνύσεις της κοινοπραξίας Νέα Οδός.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα μέλη διώκονται για συκοφαντική δυσφήμηση, φθορά ξένης περιουσίας, παρακώλυση συγκοινωνιών και παράνομη βία, για τις μαζικές συγκεντρώσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στα διόδια Αφιδνών πριν από περίπου ένα χρόνο.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία Νέα Οδός έχει αποστείλει νέο εξώδικο στο υπουργείο Υποδομών, με το οποίο ζητά την προσκόμιση των προσωπικών στοιχείων όσων οδηγών πέρασαν τα διόδια της παλαιάς εθνικής οδούς χωρία να καταβάλουν αντίτιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου