Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Για χάρη των ομοφυλόφιλων η Ευρωπαϊκή Ένωση κατάργησε την λέξη «Μητέρα», αφού θεωρήθηκε σεξιστική στερεοτυπία!

 Μάλιστα, συνέστησε ο όρος να παρακάμπτεται καθώς η έννοια της είναι ανασταλτική για την ισότητα των φίλων.
«Ο ρόλος της μητέρας αξιολογείται πλέον σαν ...
παθητική λειτουργία», με την απόφαση 12267. Ειδικότερα στην Ελβετία που θεωρείται περισσότερο «προοδευμένη» χώρα δεν αναγνωρίζονται οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας», καθώς ανήκουν στην...
κατηγορία των καλουμένων «εννοιών διακρίσεων»! Έτσι, οι δύο έννοιες περιγράφονται από τη φράση «γονεϊκά μέρη» και χωρίζονται σε «α’» και «β’», αφού οι γονείς μπορούν στο εξής να είναι είτε «γυναίκα-άντρας», είτε «άντρα-άντρας», είτε «γυναίκα-γυναίκα»!
Μάλιστα, η Isabel Kamber υποδιευθύντρια του Γερμανικού τομέα της Κεντρικής Γλωσσικής Υπηρεσίας της ομοσπονδιακής καγκελαρίας της Ελβετίας τόνισε: «Η οδηγία είναι υποχρεωτική προκειμένου περί υπηρεσιακών δημοσιευμάτων και εγγράφων»!
Όπως φαίνεται το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ μιας έκθεσης που στόχο έχει να υποχρεώσει όλα τα κράτη μέλη να αναγνωρίσουν ως έγκυρα τα «πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης» που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ που επιτρέπει του gay γάμους ή ακόμα και τους πολυγαμικούς.


Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/01/blog-post_863.html#ixzz1CfBJoYoP

(Sx.agiovasilematos: Απίστευτα πράγματα διαβάζουμε σήμερα...Μετά από το μάθημα ομοφυλοφιλίας σε 4χρονα νήπια, έρχεται και η κατάργηση της πιο τρυφερής λέξης στον κόσμο που είναι η λέξη ''Μητέρα''. Επειδή όμως αυτά είναι καινούρια ήθη για μας τους ...οπισθοδρομικούς Έλληνες, έχουμε ορισμένες απορίες: Άντε και οι γονείς θα αποκαλούνται ''γονεϊκό μέρος Α'' και ''γονεϊκό μέρος Β''. Ο διαχωρισμός των προγόνων σε παππού και γιαγιά δεν θα είναι σεξιστικός, αφού μπορεί και αυτοί να είναι ομοφυλόφιλο ζευγάρι? Άρα δεν θα πρέπει να προσφωνούνται ''Προγονεϊκό μέρος Α'' και ''Προγονεϊκό μέρος Β''? Και τα παιδιά? Θα τα φωνάζουμε με τα ονόματα? Δεν θα είναι σεξιστικό από τη στιγμή που έτσι θα μοιάζει σαν να τους καθορίζουμε εμείς με το ζόρι το φύλο που θα ακολουθήσουν στην ενήλικη ζωή τους? Γιατί μπορεί το παιδί να το φωνάζουμε Μήτσο αλλά να θέλει στα 20 να γίνει Μήτση, οπότε το σωστό θα είναι και τα παιδιά μας να τα αποκαλούμε ''Απόγονος Α'', ''Απόγονος Β'' κλπ...και ό,τι φύλο αποφασίσουν εκείνα να... κρατήσουν.
Θα τους επιπλήξουμε γιατί κάνουν μισές δουλειές  εκεί στην ΕΕ. Καταργούν μόνο το ''΄Μητέρα'' και νομίζουν ότι τελείωσαν με το θεσμό της οικογένειας, ενώ είναι βέβαιο πώς αν  δεν μετονομαστεί όλο το γενεαλογικό δέντρο σε α,β,γ,δ, και αριθμούς, δεν πρόκειται να πετύχει το σχέδιο των ρομποτοποιημένων κοινωνιών που ετοιμάζουν.

Και μια τελευταία -σοβαρή αυτή τη φορά- παρατήρηση: Το δημοσίευμα λέει ότι τα κράτη μέλη θα είναι υποχρεωμένα να αναγνωρίσουν τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ, η οποία επιτρέπει τους gay γάμους ή ακόμα και τους πολυγαμικούς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου