Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια ξανά απόψε στην Κερατέα - Τραυματίας διαδηλωτής-Καταγγέλουν χρήση πλαστικών σφαιρών

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ομάδες κατοίκων από την Κερατέα συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις των Μ.Α.Τ. που βρίσκονται παρατεταγμένες στο σημείο. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ένας αστυνομικός τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν κάτοικο, με όπλο βολής δακρυγόνου.

Όπως έγινε γνωστό, ο διαδηλωτής...
 μεταφέρθηκε από κατοίκους στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των διαδηλωτών, οι οποίοι επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ. Τα Μ.Α.Τ. προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, ένω έριξαν και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.

Οι κάτοικοι της Κερατέας διαμαρτύρονται για τη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α. στο Οβρυόκαστρο, εκτιμώντας ότι η κατασκευή του θα οδηγήσει στην περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου