Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ επιμένει!!!!

 

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ επιμένει. Σήμερα μπορεί όλα τα Μέσα Μεταφοράς να κυκλοφορούν σήμερα κανονικά όμως η αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων τους οδήγησε στο σταθμό του Μετρό Αγίου Δημητρίου.

Από τις 7.00 εως τις 9.00 το πρωί κάλυψαν με σακκούλες τα ακυρωτικά μηχανήματα και καλούσαν τους επιβάτες να μην πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου τους.


Οι περισσότεροι πολίτες επιβράβευαν την πρωτουβουλία αυτή και δεν ακύρωναν το εισιτήριό τους. Όσοι όμως δεν ήθελαν να περάσουν ελεύθερα μπορούσαν να ακυρώσουν το εισιτήριο σε δύο μηχανήματα που είχαν αφήσει ελεύθερα

«Αυτή η αντίληψη των τζαμπατζήδων δεν είναι από εμάς ανεκτή. Με αυτό την τρόπο χάνουμε πόρους, που μας οδηγούν σε νέα ελλείμματα και τι θα γίνει στο τέλος θα έχουμε νέες αυξήσεις» είπε, σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας.

(sx agiovasilematos: Τι μας λες ρε φίλε που δεν είναι ανεκτή από εσάς η ''αντίληψη των τζαμπατζήδων''. Τολμάτε και μιλάτε κιόλας καθάρματα που κατακλέψατε την Ελλάδα και μας έχετε γονατίσει! Αντί να δουλεύουμε για να ζούμε τις οικογένειές μας αξιοπρεπώς, ματώνουμε για να πληρώνουμε τα δικά σας τα κλεμμένα και έχετε το θράσος να μιλάτε για τζαμπατζήδες. Ούτε εμείς ρε δεν ανεχόμαστε εσάς τους χαραμοφάηδες και τζαμπατζήδες αλλά μας κάτσατε στο σβέρκο με τα ψέματά σας και μας ξεπουλάτε μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα. Αν δεν σου αρέσουν λοιπόν οι τζαμπατζήδες, τράβα στον φίλο σου τον Giorgos τον στοχαστή να στα δώσει από αυτά που θα έδινε και σε μας πριν πάρει τις εκλογές!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου