Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Tώρα το καταλάβατε ρε ζώα ότι τον Μάιο εκχωρήσατε το δικαίωμα στον Παπακωνσταντίνου να ξεπουλάει όπως και όσο γουστάρει μόνος του μια ολόκληρη χώρα, χωρίς να χρειάζεται καν τις υπογραφές σας???


ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ειρωνευόμενοι τον Καμμένο, τον Ζώη, τον Λαφαζάνη και τον Τζέκη ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ!
Σήμερα, όλοι μένετε “έκπληκτοι” για το πως είναι δυνατόν να περνούν τέτοια μέτρα νύχτα, χωρίς κοινοβουλευτική έγκριση… ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Βαρύτατες οι ευθύνες όσων εξακολουθούν να στηρίζουν αυτό το κακούργημα. Σήμερα δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία. Όσοι δε μιλούν είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.
Οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης συνέχισαν εξαγριωμένοι να αντιδρούν και προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής  Φ. Πετσάλνικο.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Πάνου Καμμένου βουλευτή Β’ Αθήνας που είπε:
H κυβέρνηση και ο ΥΠΟΙΚ, Γ Παπακωνσταντίνου μέσα στον πανικό ενάντια στη λαϊκή βούληση και καταπατώντας την Εθνική αξιοπρέπεια εκτελεί σήμερα και την κοινοβουλευτικη δημοκρατία.
Ως λαϊκός εντολοδόχος δηλώνω ότι αν δεν πάρουν πίσω το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα το μονο μας ανάχωμα είναι η διάταξη “επαφείεται η εφαρμογή του Συντάγματος στον πατριωτισμό των Ελλήνων”
Π. Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ): «Εμείς φωνάζαμε ότι πρόκειται για σύμβαση η οποία ήθελε 180 ψήφους και η κυβέρνηση το έφερε ως νομοσχέδιο… Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, εμπαίζετε τη Βουλή… Το νομοσχέδιο είναι έκθετο, κάνατε λαθροχειρίες, παίζετε με το Σύνταγμα…»!
Α. Τζέκης (ΚΚΕ) «Ήδη έχουν εκχωρηθεί εθνικά δικαιώματα, παρακάμπτεται το Κοινοβούλιο και η κυβέρνηση το γνώριζε και έκανε το Σύνταγμα λάστιχο…»!
Με αιφνίδια τροπολογία παρέχεται στον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού διμερή ή πολυμερή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του μηχανισμού στήριξης.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου