Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η πραγματική λίστα αυτών που φυλάσσονται από το κράτος – με τα ονόματα πρόκλησηΚαι μετά ψάχνουν με το φανάρι αστυνομικούς την ώρα που οργιάζει η εγκληματικότητα και ο κόσμος φοβάται το βράδυ να κυκλοφορήσει.

Είναι η γνήσια λίστα που ισχύει. Το επισημαίνουμε διότι κυκλοφόρησαν λίστες – μαϊμού που περιλαμβάνουν ονοματα …επιστημονικής φαντασίας ή όποιον γούσταρε ο καθείς να θάψει.
ΟΙ 123 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣ!

Και μετά ψάχνουν με το φανάρι αστυνομικούς την ώρα που οργιάζει η εγκληματικότητα και ο κόσμος φοβάται το βράδυ να κυκλοφορήσει

Η λίστα που παρουσιάζει σήμερα (σσ. το άρθρο είναι παλαιότερο) κατ’ αποκλειστικότητα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» στην ουσία αντικατοπτρίζει ανάγλυφα τη λογική, τον τρόπο λειτουργίας της κάθε κυβέρνησης (αφού το ζήτημα είναι ασφαλώς διαχρονικό…), σε αντιδιαστολή μάλιστα με αυτά που δεν γίνονται για την ασφάλεια του απλού πολίτη, του πολίτη που βιώνει εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο καθημερινά εντείνεται και έχει πλέον προσλάβει διαστάσεις τραγικές.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που μας ώθησε να αποκαλύψουμε σήμερα αυτήν τη λίστα. Και σπεύδουμε να το διευκρινίσουμε, για να προλάβουμε υποκριτικές διαμαρτυρίες και κροκοδείλια δάκρυα από τάχα θιγόμενους. Θεωρούμε ότι αυτή η κατάσταση, αυτή η λογική, πρέπει επιτέλους να λάβει ένα τέλος. Στο κάτω-κάτω εκτός απ’ τους -διάφορους- «επώνυμους» υπάρχει και ο λαός που υποφέρει και ζητάει ασφάλεια.
Προς επίρρωση δε των σκέψεων αυτών προσθέτουμε και διευκρινίζουμε ότι:
• Η λίστα που θα αποκαλύψουμε δεν περιέχει άλλα πρόσωπα τα οποία επίσης απολαμβάνουν τις υπηρεσίες φύλαξης απ’ την ίδια υπηρεσία, όπως πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, άλλους βουλευτές, ακόμα και πρέσβεις. Αν προστεθούν και όλοι αυτοί, τότε τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι «φυλασσόμενοι» γίνονται πολύ περισσότεροι!
• Τα πρόσωπα αυτά, ή έστω τα περισσότερα απ’ αυτά, εκτός απ’ την Υπηρεσία Ασφάλειας Υψηλών Προσώπων φυλάσσονται από άλλες υπηρεσίες, όπως η Αντιτρομοκρατική, τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα κ.λπ. Αθροιστικά λοιπόν οι αστυνομικοί που απασχολούνται με τη φύλαξή τους ανέρχονται σε χιλιάδες.
• Η λίστα κατ’ έτος εμπλουτίζεται. Δηλαδή απ’ το 2005 θα έχουν προφανέστατα προστεθεί άτομα. Μόνο όσοι απεβίωσαν (όπως π.χ. ο Αντ. Δροσογιάννης, ο Γ. Σκουλαρίκης) διαγράφονται…
Προξενεί πάντως εντύπωση η πρεμούρα της συγκεκριμένης υπηρεσίας να διασφαλίζει τη φρούρηση ακόμα και ατόμων που μάλλον δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ας πούμε, έχει νόημα να φρουρείται ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, επί των ημερών του οποίου μάλιστα εξαρθρώθηκε τμήμα της «17 Νοέμβρη».
Αλλά ποιος λόγος –σοβαρός…– επέβαλε τη φρούρηση εν έτει 2005 του αείμνηστου Αντ. Δροσογιάννη ή του συμπαθέστατου Ν. Γκελεστάθη;
Σημειώνουμε ότι μεταξύ των πολιτικών που φρουρούνται απ’ τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι επίσης οι Ντ. Μπακογιάννη, Γ. Παλαιοκρασσάς, Φ. Γεννηματά, Σ. Βαλυράκης, Παν. Κουρουπλής, Π. Παναγιωτόπουλος, Παν. Φασούλας, Ευ. Μαλέσιος κ.ά.
Μεταξύ των εκδοτών και δημοσιογράφων είναι οι Αναστασιάδης, Κακαουνάκης, Στάη, Χατζηνικολάου, Λιάγκας, Ευαγγελάτος, Κόκκαλης, Ψυχάρης, Λαμπράκης, Κοντομηνάς, Καρατζαφέρης, Κυριακού, Μπόμπολας, Μαλέλης, Τράγκας, Πρετεντέρης, Ρίζος, Παναγιωταρέα κ.ά.
Μεταξύ των επιχειρηματιών και τραπεζιτών περιλαμβάνονται Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου, Γιώργος και Βαρδής Βαρδινογιάννης, Θ. Αθανασούλης, Τ. Αράπογλου, Γ. Κωστόπουλος, Ν. Γκαργκάνας, Δ. Κοπελούζος, Περατικός, Μ. Σάλλας, Γ. Προβόπουλος, Πατέρας, ακόμα και ο Χριστοφοράκος κ.ά.
Περιλαμβάνονται ακόμα αρκετοί δικαστικοί, αλλά και πρόσωπα σαν τη Δήμ. Λιάνη, τον Αλ. Λυκουρέζο, τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Αρχιεπίσκοπο, τη χήρα του Ξεν. Ζολώτα…
Ολόκληρη η λίστα έχει ως εξής:
Eurobank (2)
Αγγελόπουλος Θεόδωρος (2)
Αγγελοπούλου Γιάννα (5)
Αγγελούσης Ευστάθιος
Αδαμόπουλος Γεώργιος (2)
Αθανασούλης Αθανάσιος (2)
Αλεξανδρίδης Γεώργιος
Αναγνωστόπουλος Θεόδωρος (2)
Αναστασιάδης
Ανδρειωτέλης Μιλτιάδης (2)
Αποστολόπουλος Γεώργιος
Αράπογλου (2)
Αρχιεπίσκοπος (5)
Βαλυράκης (3)
Βαρδινογιάννης Γεώργιος (6)
Βαρδινογιάννης Βαρδής (2)
Βαρδινογιάννης Παύλος
Βερτέλης Διονύσιος (2)
Βλάσης Γεώργιος (2)
Γεννηματά Φώφη
Γερμίδης Δημήτριος
Γεωργακόπουλος
Γεωργαντόπουλος Χρήστος (2)
Γιαννακόπουλος Ιωάννης (2)
Γιαννακού Στυλιανή (2)
Γκαργκάνας (2)
Γκελεστάθης (2)
Γρίβας (2)
Διονυσάτος Γεράσιμος (2)
Δροσογιάννης Αντώνιος
Ευαγγελάτος Νικόλαος
Ζαΐρης Νικόλαος (2)
Ζερβομπεάκος Λεωνίδας (2)
Ζιάκας Σπυρίδων (2)
Ζολώτα (χήρα)
Κακαουνάκης Νικόλαος (2)
Καραγιάννης (2)
Καραπαναγιώτης
Καρατζαφέρης Σπύρος
Καρούτσος Κυριάκος (2)
Κατσακογιά-Καστανά Νίκη (2)
Κεδίκογλου Ρωμύλος (4)
Κόκκαλης (2)
Κόκκινος Βασίλειος
Κολιοπάνος
Κοντομηνάς Δημήτριος
Κοπελούζος
Κορκολόπουλος Βασίλειος
Κουρκάκης Βασίλειος (2)
Κουρουμπλής Παναγιώτης
Κουτζαμάνη Ευτέρπη (2)
Κυριακού Μίνωας (6)
Κωστόπουλος Ιωάννης (2)
Λαμπράκης (3)
Λάμπρου Χρήστος (2)
Λιάγκας Γεώργιος
Λιάνη (3)
Λινός (4)
Λιόγας (2)
Λοβέρδος Δημήτριος (2)
Λυκουρέζος Αλέξανδρος
Μαλέλης
Μαλέσιος Ευάγγελος
Μάμμαλης Γρηγόριος (2)
Μαργαρίτης Μιχαήλ (2)
Μαρίνος Ι.
Μαρκής Βασίλειος (2)
Μασούρα Αναστασία (2)
Μήτσης
Μουγιάκου-Μπριλλή Ελισσάβετ (2)
Μουστάκας Δημήτριος (2)
Μπακογιάννη Ντόρα (8)
Μπίρμπος Θεοχάρης (2)
Μπόμπολας Γεώργιος (2)
Μπόμπολας Φώτιος
Μύτης Αντώνιος (2)
Νασιάκος (5)
Νικολαΐδης Ντέμης
Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος
Παλαιοκρασσάς (2)
Παναγιωταρέα (2)
Παναγιωτόπουλος (4)
Παναγιώτου Αρτεμισία (2)
Πανούρης (2)
Παπαγγελόπουλος (2)
Παπαδημητρίου Ελευθέριος (2)
Παπαδόπουλος (2)
Παπαηλιού Χαράλαμπος (2)
Πατέρας
Πάτσης Ελευθέριος (2)
Περατικός Α. (2)
Περατικός Μ.
Περατικός Ν.
Πετράκης Γεώργιος (2)
Πετρόπουλος (2)
Πέτσος (2)
Πλωμαρίτης (2)
Πρετεντέρης
Προβόπουλος Γεώργιος (2)
Ρίζος (2)
Ρίζος Κωνσταντίνος
Ρωμαίος Γεώργιος (2)
Σάλλας
Σανιδάς Γεώργιος
Σαρρής
Σιδέρης Ιωάννης (2)
Σκουλαρίκης
Στάη Έλλη
Συρίγος Φίλιππος
Τεντές Ιωάννης (2)
Τζαβάρα Μαρία (2)
Τράγκας (4)
Τσοτσορός
Υφαντή Δημητρούλα (2)
Φασούλας Παναγιώτης (2)
Φλωράτος (2)
Φούκας Βασίλειος (2)
Φράγκος Κωνσταντίνος (2)
Χατζηνικολάου (2)
Χριστοφοράκος
Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ (6)
Ψυχάρης (2)

http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου