Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Μαζικές προσαγωγές λαθρομεταναστών στην Πάτρα αλλά δεν ξέρουν πού να τους βάλουν..

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010


Πάτρα: Μαζικές προσαγωγές μεταναστών από την αστυνομία για να περιορίσει τα επεισόδια


Ήρεμη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, όπου μέχρι πριν από μια ώρα επικρατούσε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών. Η αστυνομία προκειμένου να περιορίσει τα αλλεπάλληλα από χθες...

το μεσημέρι επεισόδια, προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές μεταναστών.



Συγκεκριμένα περισσότεροι από 80 μετανάστες έχουν προσαχθεί την τελευταία ώρα από τις αστυνομικές δυνάμεις της Πάτρας, ενώ έπεσαν και χημικά.

Το πρόβλημα ωστόσο που έχει προκύψει είναι πού θα διανυκτερεύσουν οι προσαχθέντες καθώς χώρος στην Πάτρα δεν υπάρχει για τόσα άτομα.

Πάντως αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν αυτή την ώρα στην Ηρώων Πολυτεχνείου περιφρουρώντας τον χώρο προς αποτροπή νέας μετακίνησης ομάδων μεταναστών.

Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Όθωνος Αμαλίας, ωστόσο οι εμπλεκόμενοι μετανάστες απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγο μετά τις 8 σήμερα Παρασκευή το βράδυ μια ομάδα μεταναστών που ξεπερνούσε τα 200 άτομα έφυγε από την οδό Αθηνών και κατευθύνθηκε προς την Παπαφλέσσα. Ο κύριος όγκος των μεταναστών ήταν Αφγανοί και Αφρικανοί χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Η μία ομάδα είχε απομονωθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις στην λιμενική περιοχή του Αγίου Ανδρέα και η άλλη ακριβώς απέναντι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Αγ.Ανδρέα.
Η ένταση που επικράτησε ήταν πολύ μεγάλη.

http://xespao.blogspot.com/2010/12/blog-post_9344.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου