Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Αυξάνονται συνεχώς οι οδηγοί που αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Στις 24/12 στις 4μμ, οι επιτροπές της κίνησης θα έχουν 3σταθμούς ανοιχτούς για τον κόσμο.

Αυξάνονται συνεχώς οι οδηγοί που αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Διαβάστε με ποιο τρόπο αποφεύγουν να μην καταβάλουν το απαιτούμενο ποσό. Με εξαίρεση τα διόδια των Μαλγάρων που ελέγχονται από το κράτος, όλα τα υπόλοιπα έχουν συμβάσεις παραχώρησης που είναι στον ''αέρα''.Ο τρόπος που οι κάτοικοι της Λάρισας αποφεύγουν να πληρώσουν στα διόδια είναι πάρα πολύ απλός. Βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους, χαμογελούν ευγενικά στον υπάλληλο και σηκώνουν την μπάρα και φεύγουν.

Πόσο νόμιμο όμως είναι αυτό; Οι εταιρείες διοδίων δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα καθώς οι συμβάσεις παραχώρησης για τους σταθμούς διοδιων από νομικής πλευράς είναι εντελώς στον αέρα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι υπάλληλοι κι αυτό καθαρά για εκφοβισμό είναι να καταγράφουν τον αριθμό των πινακίδων όσων αυτοκινήτων περνούν χωρίς να πληρώσουν.

Τα μόνα διόδια που ελέγχονται από το κράτος και κανείς δεν αρνείται να πληρώσει είναι αυτά των Μαλγάρων, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Σε όλα τα υπόλοιπα απλά οι οδηγοί απλά σηκώνουν την μπάρα και φεύγουν χωρίς να φοβούνται την επέμβαση της αστυνομίας ή της εφορίας.

Μάλιστα, έχουν συσταθεί και Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια που παρακινούν όλους τους πολίτες αλλά και τους συμβουλεύουν να μην πληρώνουν διόδια.

Οι οδηγίες που δίνουν είναι οι εξής:

1. Φτάνουμε με το αυτοκίνητο μας μπροστά στην μπάρα – Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο.
2. Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο μας.
3. Σπρώχνουμε την μπάρα προς τα εμπρός σαν να ανοίγουμε μία πόρτα και όχι προς τα πάνω.
4. Η μπάρα πηγαίνει προς το πλάι και δεν παθαίνει καμιά φθορά
6. Ακούγεται ένας ήχος σειρήνας που δεν του δίνουμε καμιά σημασία
5. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και συνεχίζουμε τον δρόμο μας.

http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου