Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Ληστές έδεσαν πισθάγκωνα 90χρονη γιαγιά και την άφησαν δεμένη μέχρι που ξεψύχησε. Κύριε Παπουτσή καλημέρα σας... Κύριοι της Αστυνομίας, εσείς που είστε αγκαλίτσα με τους ''γνωστούς σας-άγνωστους'', αντί να βαράτε τον απλό κόσμο, κάντε κάτι για να προστατεύσετε επιτέλους τους Έλληνες συμπατριώτες σας. Μας σκοτώνουν, αν δεν το έχετε καταλάβει...Άλλοι είναι οι εχθροί σας, όχι ο απλός κόσμος...

Νεκρή εντοπίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης μια 88χρονη μέσα στο σπίτι της, στον Δομοκό. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στη μονοκατοικία της άτυχης γυναίκας τη βρήκαν δεμένη πισθάγκωνα στο κρεβάτι.
Το σπίτι ήταν άνω κάτω και στο πάτωμα ήταν σκορπισμένα στρώματα, ρούχα και άδεια συρτάρια, γεγονός που μαρτυρεί ότι η ηλικιωμένη έπεσε θύμα ληστών.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δράστες, προκειμένου να δράσουν με την ησυχία τους, έδεσαν τη γυναίκα και, αφού άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, εξαφανίστηκαν.
Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η 88χρονη είχε εκπνεύσει τουλάχιστον 36 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, πιθανότατα από το κρύο.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου