Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚ για ακομα μια φορα!: Oι άνδρες των ΜΑΤ και οι ''κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες'' αγκαλίτσα!!! Ποιοί είναι οι 'γνωστοί -άγνωστοι'' τελικά?? Δεν θα μας τους πούνε οι κύριοι της αστυνομίας μιας και τους κάνουνε παρέα?? Τους εργαζόμενους διαδηλωτές που τρώνε ξύλο από τα ΜΑΤ τους λυπήθηκε ποτέ κανείς πολιτικός??Απίστευτο φωτογραφικό υλικό! Κύριε Παπουτσή, και λοιποί ξεφτίλες πολιτικοί, έχετε να πείτε τίποτα για τα αίσχη σας??

http://www.neolaia.gr/wordpress/index.php/2010/12/16/koukoulofoi-mat/

Συντάκτης: nmpardakis • Αναρτήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, 2010

Πάντα είχα ως όνειρο να γίνω και εγώ κριτικός κινηματογράφου. Μέχρι σήμερα όλα ήταν κάπως θολά στο μυαλό μου και οι φίλοι μου με «τράβαγαν» είτε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου είτε σε κάτι περίεργα 3D.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για μια ταινία με τρομερό σενάριο και τεράστιο υποκριτικό ταλέντο. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να δούμε τα πλάνα τα οποία θα δείτε σε πρώτη αποκλειστική:
Αθήνα 2010. Η Αθήνα είναι κάτω απο μία μεγάλη απειλή. Οι άντρες (men) των ΜΑΤ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την κατάσταση και για αυτό το λόγο «φωνάζουν» επιπλέον ενισχύσεις.
Η «Super» ομάδα (αλήθεια ποιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αυτό, θα μάθουμε ποτέ;) φτάνει στο σημείο με απλά κοντάρια και λοστούς. Όλα μοιάζουν τόσο εύκολα για αυτούς…
Η «Super Ομάδα» κρύβει τα κοντάρια (;) της και γίνεται ένα μαζί με την βασική ομάδα των Σκληρών. Ανενόχλητοι όλοι έχουν έναν (κυριολεκτικά) κοινό στόχο.
… τον οποίο συλλαμβάνουν και παίρνουν μαζί τους.
Τα γυρίσματα έγιναν χθες στους δρόμους της Αθήνας, ενώ το σχετικό κάστιγκ έγινε στον 5ο όροφο της ΓΑΔΑ.
Το ντύσιμο ήταν απλό – καθημερινό – χειμωνιάτικο ενώ συνοδευόταν από αθλητικό παπούτσι γνωστής πολυεθνικής.
Η καριέρα μου ως κριτικός κινηματογράφου μετά και απο αυτό λογικά θα σταματήσει εδώ, αν και πολλές παρόμοιες ιστορίες θα δούμε (ξανά) στο μέλλον.
Τα «όργανα της τάξης» κυκλοφορούν… όλα μαζί σε όλα τα «πλάνα» και αυτό ειναι που πρέπει να μας προβληματίσει ακόμα περισσότερο… Αλλά ξέχασα. Χθες χτύπησαν και τον Κωστή Χατζηδάκη.
Ας περάσουμε στα Αθλητικά.
Ευχαριστώ την Κ. για το υλικό.

( Απίστευτο υλικό!!Μπράβο στα παιδιά που  τράβηξαν τις φωτογραφίες, στη σελίδα που τις δημοσίευσε και στο http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/blog-post_3349.html που τις ξετρύπωσε. Ελπίζουμε σύντομα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου