• Πριν λίγες μέρες στην Ρωσία ένας ηλικιωμένος ρώσος πολίτης, δέχθηκε επίθεση από 3 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Ο γεροντάκος βρισκόμενος σε αυτοάμυνα πυροβόλησε εναντίων των αλλοδαπών.
Οι λαθρομετανάστεςβρήκαν την αφορμή που έψαχναν, έτσι μαζεύτηκαν την επόμενη μέρα υπό την μορφή διαμαρτυρίας και άρχισαν να λεηλατούν και να κλέβουν περιουσίες, ενώ παράλληλα κτυπούσαν όποιον Ρώσο έβρισκαν στο δρόμο τους.

Οι μόνοι που αντέδρασαν αρχικά, στις προκλήσεις των λαθρομεταναστών ήταν οι Ρώσοι Εθνικιστές, που πήραν αμέσως δράση και βγήκαν στους δρόμους σε αντίστοιχη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εγκληματικότητα των μουσουλμάνων μεταναστών. Αφού η αστυνομία και το κράτος ήταν ανίκανο να προστατέψει τις γειτονιές του, το έπραξαν οι Ρώσοι συναγωνιστές.
Στην συνέχεια, αφού οι προκλήσεις και οι καταστροφές αυξάνονταν από τους λαθρομετανάστες και η αστυνομία έδειχνε ανίκανη να ελέγξει την κατάσταση, το μέρος των Εθνικιστών πήραν και οι απλοί πολίτες που ήθελαν να προστατέψουν τις περιουσίες τους. Οπλισμένοι με ξύλα, ρόπαλα και ότι άλλο έβρισκαν, κάτοικοι διαφόρων περιοχών πήραν το νόμο στα χέρια τους και βγήκαν στο δρόμο να προστατέψουν, στο πλευρό των εθνικιστών, τις γειτονιές τους, τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους.
Το σκηνικό γενικεύτηκε σε όλη την Ρωσία. Να σημειώσουμε τον θανάσιμο πυροβολισμό του 28χρονου Εθνικιστή φιλάθλου της Σπαρτάκ, Εgor Sviridov. Περίπου 20 χιλιάδες Ρώσοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Μόσχας, το Σάββατο, διαμαρτυρόμενοι, κραυγάζοντας συνθήματα του τύπου «Η Ρωσία για τους Ρώσους ».

Η αστυνομία αποπειράθηκε να διαλύσει βίαια τους συγκεντρωμένους. Ακολούθησαν πολύωρες συγκρούσεις, με δεκάδες συλλήψεις και τραυματισμούς διαδηλωτών, αλλά και αστυνομικών. Τρεις διαδηλωτές νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι.
Αυτή την ώρα οι Ρώσοι δίνουν μάχες με τους λαθρομετανάστες για να κρατήσουν την πατρίδα τους, ενώ την ίδια ώρα μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες οργανωμένοι σε ομάδες κατεβαίνουν σε διάφορες περιοχές και κτυπούν όποιο Ρώσο βρουν.
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μας αναφέρουν για 5 Ρώσους νεκρούς, πολλούς τραυματίες, ενώ στην αντίπερα όχθη μετράνε περισσότερους τραυματίες και νεκρούς (τα κανάλια δεν λένε τίποτα για άλλους νεκρούς για να εξομαλυνθεί η κατάσταση) σε μια κατάσταση που έχει ξεφύγει, με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Το κύριο μέρος των μαχών βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας, καταφθάνουν στην πόλη πολλά αυτοκίνητα γεμάτα με λαθρομετανάστες για να βοηθήσουν.
Ο πρόεδρος Medvedev μη μπορώντας να ελέγξει την κατάσταση, κάλεσε τον στρατό να επέμβει στο κέντρο της πόλης για να επανέλθει η τάξη και η ασφάλεια.
Έτσι λοιπόν μετά την Σουηδία, και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, αναταραχές άρχισαν και στην Ρωσία με επίκεντρο τους «φιλήσυχους» λαθρομετανάστες
news-gr.com