Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Eίσαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!! είπε στον Μητρόπουλο η Ελένη Καλογεροπούλου

"Είσαι κωλοτούμπας" είπε στο Μητρόπουλο κι έφυγε...


Επεισόδιο το πρωί στην εκπομπή του Παπαδάκη, με πρωταγωνιστές τον γλείφτη (σύμφωνα με  την δημοσιογράφο) καθηγητή και την δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

Ο Μητρόπουλος είπε πως "υπάρχουν δημοσιογράφοι που...
έχουν εκπαιδευθεί να βγαίνουν στις τηλεοράσεις, και να λένε πως φταίει ο κόσμος".
Η Καλογεροπούλου θεώρησε απαράδεκτη την στάση αυτή (της καταγγελίας γενικά και αόριστα ,χωρίς ονόματα). Πέταξε τα μικρόφωνα κι έφυγε αποκαλώντας τον Μητρόπουλο κωλοτούμπα και άτομο, που για να προωθηθεί στην Πολιτική, έκανε συμβιβασμούς και παραχωρήσεις.
Όταν έφυγε, επέστρεψε η Καλογεροπούλου και είπε πως, αυτή δεν έχει βίλα στην Φιλοθέη και μεγάλη ακίνητη περιουσία όπως ο Μητρόπουλος...


http://nonews-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_5487.html

(Σχολ. agiovasilema: Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση υπέρ ή κατά των λεγομένων της κας Καλογεροπούλου, απλά μεταφέρουμε την είδηση όπως την βρήκαμε στο διαδίκτυο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου