Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

28η Οκτωβρίου 2011.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ''ΟΧΙ'' ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΤΣΙ!!!!!

  Τα στελέχη της χούντας σπεύδουν έντρομα στις τηλεοράσεις να δηλώσουν ότι την παρέλαση την σταμάτησαν διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ. Από πότε οι Συριζαίοι είναι τόσες δεκάδες χιλιάδες και από πότε όλος ο εξαθλιωμένος και οργισμένος λαός είναι Σύριζα? Ό,τι δεν τους συμφέρει και θέλουν να το απαξιώσουν, το προβοκάρουν ως υποκινούμενο είτε από το Συριζα είτε από την Χρυσή Αυγή, είτε από παρακρατικούς γνωστούς-άγνωστους. Παρατηρείστε και θα δείτε τις δηλώσεις των κατοχικών σε κάθε αντίδραση του κόσμου. Η ίδια καραμέλα.

 
Παρόλα τα ΜΑΤ, παρόλη τη βία και την τρομοκρατία, χιλιάδες Θεσσαλονικείς είπαν το πιο ηχηρό ΟΧΙ στην χούντα και στην κατοχική κυβέρνηση, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ''ΟΧΙ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

. Ο τσαμπουκάς του Μπεγλίτη πήγε περίπατο και πήγε παρακαλώντας προκειμένου να μην δείξουν τις αντιδράσεις του κόσμου τα διεθνή ΜΜΕ (αυτό που τρέμουν στην ουσία γιατί φαίνεται η χούντα που έχουν επιβάλλει στο λαό), αλλά δεν τα κατάφερε. Ο κόσμος ήταν τόσος που τα ΜΑΤ δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα.

Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στην εξέδρα των επισήμων στην παραλιακή λεωφόρο στο Σύνταγμα μια ομάδα ατόμων έμπαινε στο δρόμο μερικά μόλις μέτρα από την εξέδρα φωνάζοντας συνθήματα.

Αμέσως ο δρόμος αποκλείστηκε από δύο κλούβες των ΜΑΤ που μπήκαν κάθετα στο δρόμο ενώ διμηρίες και οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Πρόεδρο κινήθηκαν προς το σημείο

Ουσιαστικά η παρέλαση δεν ξεκινά  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φύγουν από το σημείο.



Επί μισή ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περίμενε μάταια. Οι διαδηλωτές δεν έδειξαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν.

“Λυπάμαι” είπε ο Κ. Παπούλιας αντικρίζοντας την εικόνα
“Λυπάμαι” είπε ο Κ. Παπούλιας αντικρίζοντας την εικόνα

Φανερά εκνευρισμένος έφτασε στις θέσεις των επισήμων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που ακούστηκε να σχολιάζει πως πρόκειται για διεθνή διασυρμό της χώρας

Από νωρίς ... μύριζε μπαρούτι πάντως καθώς υπήρξαν εννιά διαφορετικές προσυγκεντρώσεις διαφόρων ομάδων που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Τελικά, η παρέλαση ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση και ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ!!! Μπράβο και πάλι στους Θεσσαλονικείς!!!!


Λυπάται, είπε ο κύριος Παπούλιας. Και εμείς λυπόμαστε κύριε πρόεδρε, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν φταίξαμε για να πληρώνουμε τα δικά σας λάθη και ούτε σκοπεύουμε να φτύνουμε συνέχεια αίμα για να σας θρέφουμε όλους εσάς τα μοσχάρια να απολαμβάνετε τα πλούτη που βγάλατε σε βάρος του λαού και κυρίως να καπηλεύεστε αυτή την ιστορική για το έθνος μας μέρα, προς όφελος των δικών σας αφεντικών  και δικών μας εχθρών, των άθλιων ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

7 σχόλια:

  1. ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ..ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε ανώνυμε 11.50? ΠΑς ΚΑΛΑ? ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AGIOVASILEMA KSEKINSE H PARELASH 8ESSALONIKH XWRIS EPISIMOUS! O KOSMOS TA KATAFERE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.50 σε ποιούς αναφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος θέλει να παρελάσει για τους προδότες είναι χειρότερος προδότης από αυτόυς. Τα καρντάσια της Σαλονίκης μας βάλανε τα γυαλιά στον αγώνα. Ευγε και από μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.

    ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΝ.
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακόμα και η ακόμα και η προγόνι μας θα τα ήθελαν αυτό γιατί ήταν μια δικαία επανάσταση που έγινε δεν ήταν προδοσία 11.50 αλλά κάτι σωστό μπράβο στους έλληνες που είπαν το OXI στους δήθεν επισήμους και τους έδιωξαν ώστε να γίνει η σωστή παρέλαση ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή