Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες

Ανάμεσα στις φωτογραφίες και τα βίντεο των διαδηλώσεων που δείχνουν αστυνομικούς και κουκουλοφόρους σε τρελές αγάπες, κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία για πιο δυνατούς ''λύτες''.

Ο νεαρός κουστουμαρισμένος κύριος της φωτογραφίας, βρισκόταν μαζί με τους υποτιθέμενους κουκουλοφόρους, με ξεσκέπαστο πρόσωπο και πετούσε πέτρες, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την πέτρα που κρατά στο δεξί του χέρι.

Το ένα ερώτημα που προκύπτει, είναι, τι γύρευε μαζί με τους ...''κουκουλοφόρους''.
Το άλλο ερώτημα είναι τι έκανε με το αριστερό χέρι το οποίο είχε πλησιάσει στο αυτί του.
Το βασικό ερώτημα όμως είναι.......ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ, ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ?Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου