Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Οι άθλιοι Γερμανοί κάνουν χρυσές δουλειές με τη φτώχεια στην οποία οδήγησαν τους Έλληνες και τώρα κλέβουν τα οικογενειακά χρυσαφικά μας! Όχι μόνο δεν αισθάνονται τύψεις για το αιματοκύλισμα της Ευρώπης και τα πλούτη που αποκόμισαν ακόμα και από τα χρυσά δόντια και τα κοσμήματα των Εβραίων, αλλά το ξανακάνουν στους Έλληνες.

Χρυσές – στην κυριολεξία – δουλειές κάνουν την τελευταία περίοδο στην Ελλάδα ενεχυροδανειστήρια που στήνονται από εταιρείες με έδρα  κυρίως τη Γερμανία, αλλά και τη Βρετανία και χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” το ΣΔΟΕ πραγματοποιεί έρευνα σε Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις αλλά και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας μέσω του Ίντερνετ.

Προκύπτει ότι ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια με αφορμή το πρόβλημα στενότητας που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, ότι πολλές φορές λειτουργούν χωρίς να κόβουν παραστατικα δηλαδή φοροδιαφεύγοντας, ότι κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια φεύγουν συχνά για εξωτερικό και ο ιδιοκτήτης δεν τα ξαναβλέπει, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις ξεπλύματος.

Όπως αναφέρει το “Θέμα” κατά τραγική ειρωνία την πόρτα της άνθησης του επαγγέλματος στην Ελλάδα άνοιξε και η απελευθέρωση των επαγγελμάτων, που τυπικά ισχύει από τις 2 Ιουλίου.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ έδειξε ότι ενώ ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ξένος επιλέγεται ένας έλληνας εκπρόσωπος για να διευθύνει τις δουλειές εδώ και ότι τα περισσότερα από τα ενεχυροδανειστήρια που έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα έχουν τη βάση τους σε άλλες χώρες όπως τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και χώρες της Ανατ. Ευρώπης, όπως Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία κ.α.

Η νέα αυτή γενιά ενεχυροδανειστών σύμφωνα με το “Θέμα” δεν κρατά τα κοσμήματα μέχρι να μπορέσει να ξεπληρώσει αυτός που τα άφησε. Αντιθέτως τα λιώνουν ώστε να τα “εξαφανίσουν” και τα περνούν με παραστατικά περί “αγοράς χρυσού” από το τελωνείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου