Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Πανικόβλητα τα παπαγαλάκια έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και μιλάνε για μικρή μειοψηφία νεολαίων συγκεκριμένου κόμματος που σαμποτάρισε την ....δημοκρατία.

Προδότες, για κακή σας τύχη, η τεχνολογία σας ξεμπροστιάζει. Πάρτε ένα δείγμα από την...περιθωριακή νεολαία που σας κράζει.

Οι Έλληνες απ' άκρη σ' άκρη σας διώξανε σήμερα με τον πιο ηχηρό τρόπο και εσείς επιμένετε εκεί γαντζωμένοι στις χουντικές καρέκλες σας. Όμως, τα διεθνή μέσα, για κακή σας τύχη, από σήμερα γνωρίζουν πια ότι έχουμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ στην Ελλάδα!!! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου