Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις φέρνουν το ΠΑΣΟΚ κοντά στο .....12%!!!!!!!! (Μπορεί γι αυτούς να θεωρείται καταστροφή, αλλά εμάς και πολύ μας φαίνεται το 12% για μια χούντα που έχει καταστρέψει τα πάντα)

                             «Βατερλό» για το ΠΑΣΟΚ οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Απαγορευτικό σε κάθε σκέψη για εκλογές βάζουν τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος έχουν κατακρημνιστεί στο 10-12%.

Οι εισηγήσεις που φτάνουν στον μεγάλο....ηγεμόνα από τα αγχωμένα στελέχη της Ιπποκράτους μιλούν για απίστευτο φιάσκο του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, καθώς θεωρούν «μη αναστρέψιμο» το κλίμα, παρά την προπαγάνδα που έκαναν σχετικά με   «κούρεμα» του χρέους κατά 50%.

Επιπλέον, σημειώνουν ότι στους χιλιάδες χρεοκοπημένους και εξοργισμένους ψηφοφόρους που ήδη έχουν ρίξει μούντζα στο κόμμα, θα προστεθούν αρκετοί ακόμα που θα θεωρήσουν τις πρόωρες εκλογές ως «επιχείρηση άτακτης φυγής» και «απόδραση του Παπανδρέου» προκειμένου να σωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του.

Η εικόνα των κυβερνητικών στελεχών, που διάγουν πολυτελή βίο σε νησιά και σουίτες ξενοδοχείων, του ίδιου του πρωθυπουργού ο οποίος λειτουργεί όπως οι δικτάτορες των πιο σκληρών καθεστώτων παγκοσμίως επιβάλλοντας σκληρή φτώχεια τους πολίτες και πολυτελή ζωή για τον ίδιο και τα στελέχη του, αλλά και οι αντιδράσεις των στελεχών της χουντικής κυβέρνησης που αντί να αισθάνονται ντροπή για την προδοσία στην οποία μετέχουν, στρέφονται με υπεροψία και απειλές στον κόσμο που αντιδρά, επιχειρώντας να τον τρομοκρατήσουν ακόμα περισσότερο  Χαρακτηριστικά παραδείγματα των τελευταίων εβδομάδων, Μπεγλίτης, Πάγκαλος, Καστανίδης)

Μετά από όλα αυτά τι περίμεναν δηλαδή? Αν και κατά την ταπεινή μας γνώμη, αυτά τα ποσοστά που ''διαρρέουν'' οι κύκλοι του Πασοκ, είναι ψεύτικα και τα πραγματικά ποσοστά είναι μονοψήφια!

1 σχόλιο:

  1. Όχι απλά πολύ!! Υπερβολικό θα έλεγα.Αν αυτή η Κυβέρνηση των ΔΟΣΥΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ δεν πέσει κάτω από 5% τότε συμαίνει ότι και εμείς είμαστε δοσύλογοι και διαπλεκόμενοι μαζί τους στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή