Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Παπουτσής..«Η Ελλάδα δεν είναι «ο παράδεισος για τους παράνομους μετανάστες , ούτε αντέχει η κοινωνία να γίνει η αποθήκη των παράνομων μεταναστών της Ευρώπης».

 

«Όσοι μετανάστες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Ελλάδα είτε οικειοθελώς είτε με απέλαση», δηλώνει σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής. Τονίζει πως πρέπει αν σταλεί παντού το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι «ο παράδεισος για τους παράνομους μετανάστες , ούτε αντέχει η κοινωνία να γίνει η αποθήκη των παράνομων μεταναστών της Ευρώπης».
Σημειώνει πως ο φράχτης στον Έβρο ....
προχωρά ενώ ολοκληρώνεται το δίκτυο με τις θερμικές κάμερες εκφράζοντας την ελπίδα πως θα τελειώσει στα τέλη Νοεμβρίου και δηλώνει ότι η ΕΛΑΣ εφαρμόζει ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας.
Σε ότι αφορά την εγκληματικότητα κάνει λόγο για επιτυχίες της Αστυνομίας το τελευταίο διάστημα ενώ σημειώνει «όσοι μιλούν γενικά και αόριστα, ουσιαστικά
.....
συνθηματολογώντας, για ένα σοβαρό και δύσκολο θέμα όπως είναι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, οδηγούν σε έναν επικίνδυνο λαϊκισμό. Επιδιώκουν πολιτικά οφέλη επιχειρώντας να μειώσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος».
Τονίζει πάντως, σε ότι αφορά στη στάση των ΜΑΤ, πως έχουν εντολή να επιδεικνύουν τον μέγιστο βαθμό ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης αλλά προσθέτει πως «η ήπια διαχείριση των κοινωνικών κρίσεων δεν δείχνει σε καμία περίπτωση μια αστυνομία ανίκανη αλλά αντιθέτως αποτελεί απόδειξη υψηλής εκπαίδευσης και επαγγελματισμού»
(agiovasilema: Εμείς, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι............Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα; Δεν τολμάει ο κόσμος πια ούτε μέσα στο σπίτι του να κυκλοφορήσει ελεύθερος, δεν τολμάει να πάει σε φαρμακείο το βράδυ να πάρει ένα αντιπυρετικό που του τελειώνει, γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα βρεθεί σφαγμένος  και μιλάς και από πάνω;  Έχει δώσει χαρτιά παραμονής σε κάθε πακιστανικό και αφρικανικό απόβρασμα και τώρα ψηφίσατε νόμο που θα επιτρέπει ακόμα και στους παρουσιαζόμενους ως  ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ των Ελλήνων( πόσο δύσκολο είναι για ένα πρεζόνι να πάρει ένα 50ρικο και να παρουσιάσει τον Μπαγκλαντεσιανό ως ''σχέση'' του) να παίρνουν άδεια παραμονής και βγαίνεις και κάνεις δηλώσεις;Έχεις το θράσος να μιλάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου