Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Πρόταση για συμβολική αντίσταση κατά των σύγχρονων Γερμανών κατακτητών, την 28η Οκτωβρίου.                             Πρόταση προς όλους τους αναγνώστες αλλά και τα φιλικά ιστολόγια:

Να τοποθετήσουμε δίπλα στη γαλανόλευκη σημαία, μια δεύτερη ή έναν τύπο αυτοσχέδιου πανό/πλακάτ/αφίσας,  στο οποίο να γράφουμε ένα σκληρό μήνυμα προς τους Γερμανούς. Αν αυτή η κίνηση γίνει σε πανελλαδική κλίμακα, η δημοσιότητα που θα λάβει μέσω των διεθνών ΜΜΕ θα είναι τέτοια, που θα τους αναγκάσει να αναθεωρήσουν την άποψή τους σχετικά με την ευκολία με την οποία πιστεύουν ότι θα αποκτήσουν  κυριαρχικά δικαιώματα στην Ελλάδα, ερήμην των Ελλήνων.


agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου