Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Μέρκελ: Μόνιμη εποπτεία της ΕλλάδαςΗ Γερμανία επιθυμεί τη μόνιμη επιτήρηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, τόνισε σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ, κατά την ομιλία της στη γερμανική βουλή, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για την ενίσχυση του EFSF.


(AGIOVASILEMA: Σοβαρά; ¨Ετσι ελπίζεις αμάμητο γριοναζιστόμπαζο, γνήσια φάρα του Χίτλερ? Για έλα να μας βάλεις τον μόνιμο επόπτη και μετά κοπιάστε και όλοι της φάρας σας να καλοπεράσετε. Ελάτε μόνο εσείς εδώ και μετά τα υπόλοιπα θα τα βρούμε εμείς.....Άντε γιατί αρκετά σας ανεχτήκαμε σκυλόφαρες, αρκετά φερθήκαμε με ευγένεια, αρκετά σκύψαμε το κεφάλι. Το μίσος 10.000.000 Ελλήνων είναι έτοιμο να ξεσπάσει πάνω σας, άθλια ζώα.)

1 σχόλιο:

  1. Να αγιάσει το χέρι σου ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ! Τώρα το διάβασα στο site του Ευαγγελάτου και δεν πίστευα στα μάτια μου. Τι γιορτάζουμε αύριο ρε Έλληνες???? Γιορτάζουμε την ελευθερία μας ή γιορτάζουμε τη φασιστομούρα που μας απειλει ξανά με κατοχή???? Όλοι στα όπλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή