Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η αποτύπωση της πλήρους απαξίωσης προς τους εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού συστήματος, στο πρόσωπο και την κίνηση αυτού του παιδιού. Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή της χθεσινής παρέλασης-αντίστασης του ελληνικού λαού.


kozani parelasi1 300x244 ΒΙΝΤΕΟ: Μαθητής ΑΜΕΑ στρέφει το κεφάλι αριστερά…

Εν μέσω συνθημάτων ενάντια στην κυβέρνηση από όλους τους θεατές της παρέλασης, μαθητής ΑμΕΑ του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης στρέφει το κεφάλι του αριστερά μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, απαξιώνοντας με την κίνησή του την κυβερνητική πολιτική και τους εκπροσώπους της και εισπράττοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

http://kozan.gr/news.php?extend.15937

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου